Актуално В програмата

Кулагин, Веселин и Божана са в изправителния център на VIP Brother

Добави коментар

Кулагин поиска да напусне шоуто. Номинирантие тази седмица са: Розмари, Ева, Наско, Диона, Петко и Стефан.

Днес беше поредният извънреден ден в Къщата на Big Brother. Станахме свидетели на сериозните нарушения от страна на Кулагин, Веселин и Божана, заради които Биг Брадър предприе драстични мерки спрямо тримата. На Съквартирантите в Къщата беше съобщено, че тримата напускат шоуто и имаха две минути, в която да се сбогуват.


Биг Брадър обаче реши да даде втори шанс на тримата, като ги настани в Изправителния център на Къщата. Център за психическа устойчивост и емпатия. Така Кулагин, Веселин и Божана получиха шанса да продължат своето участие в шоуто, но без останалите Съквартиранти да знаят за това. Валентин обаче заяви, че не иска да участва и иска да напусне Къщата. Какво ще се случи с гримьорът и ще остане ли в шоуто ще разберем в следващите дни.


Веднага след това бяха проведени и светкавични номинации в Къщата. Съквартирантите имаха право да номинират само по един за изгонване, като имунитет имаше Ричард, заради щита на SDI. Номинирани за изгонване тази седмица са – Розмари, която събра най-голям негативен вот, защото според повечето Съквартиранти е била подкрепа на Кулагин. Ева, Диона, Наско, Петко и Стефан са останалите номинирани.


Какво ще се случва в Изправителния център, как приемат новата си роля провинилите се Кулагин, Веселин и Божана, дали това няма да е мястото, в което ще се помирят и ще остане ли Валентин в шоуто, следва да разберем в следващите издания на VIP Brother, само в ефира на NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза