Актуално Какво ще се случи...

Кризата с бежанците се задълбочава този петък в „Столичани в повече” по bTV

Добави коментар

На 5 май от 21.00 часа Лютови и Чеканови ще продължат да водят борба за надмощие на своите неправителствени организации.

На 5 май от 21.00 часа Лютови и Чеканови ще продължат да водят борба за надмощие на своите неправителствени организации. И двете семейства искат да използват кръчмата на Пацо, зад а постигнат целите си. 

 

Добави описание

 

Рангел иска да превърне една от масите в ресторанта в свое бюро, където да агитира хората да се подпишат в защита на мнозинството. От друга страна Йордан и Славея искат да организират срещи за сближаване между местните и новодошлите сирийци. Пламен отново попада между „чука и наковалнята”, но никой не подозира, че той всъщност има ясно мнение по въпроса с бежанците и ще го заяви ясно и категорично.

 

Добави описание

 

Радко и Спас, които дават клетва за вярност на Константин Цеков, се провалят в първата си мисия. Те прекарват бежанци, от които трябва да вземат по пет хиляди лева, но в крайна сметка се оказват сами, завързани в буса и без пукната пара. Опитвайки се да си набавят оръжие, те се сблъскват с Каролина, която за пореден път е разочарована от Спас и слага край на връзката им. Той се връща при Йовка, прелъстен от нея и от бъдещия ѝ апартамент в Атина.

 

Добави описание

 

На прага на Чеканови се появява Фридрих, който мисли, че смъртта е отнела от него любимата му Марийка. Той страда и се разкайва, че я е оставил. Когато разбира, че тя е още жива, австриецът пада на колене с предложение за брак и обещание за мечтаното пътуване до Виена. Предложението му завършва със счупен крак, но Марийка все пак не се отказва от заминаването. Тя го натоварва в буса на Радко и тръгва с него към София. Гретхен обаче остава при Чеканови, за да е по-близо до Григорий.

 

Добави описание

 

В столицата Андрей се сблъсква с истината за отношенията между Елеонора и Пепи. След като най-добрият му приятел се отказва от фирмата, новото предаване и дългогодишното им приятелство, Андрей отива в апартамента му да търси обяснение. Там той намира бившата си годеница и разбира всичко. Наранен от предателството, той се озовава в компанията на страдащата Каролина и няколко бутилки алкохол.

 

Добави описание

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“