Актуално Други

Кристина Патрашкова, Кали и Джуди Халваджиян със специална роля във VIP BROTHER 2018

Добави коментар

Вече са ясни част от коментаторите на новия сезон, който ще се случи по волята на царицата

VIP Brother 2018 стартира на 10 септември с короната на царица, готова да защити честта на нежния пол с всички сили и средства. Сезонът на женското царство ще има своите задължителни коментатори, които ще обсъждат случващото се в Къщата в пламенни дебати, ще правят прогнози и, разбира се, ще симпатизират на едни участници и няма да харесват други.

 

Журналистът Кристина Патрашкова, певицата Кали и продуцентът Джуди Халваджиян ще са сред звездните коментаторите на сезона.

 

„Темата, която са избрали продуцентите тази година, е в десетката! От нея могат да се извадят много по-малки теми, да се изследват настроения. Феминизмът! Дали пък в шоуто няма да влязат само жени?! Аз съм коментатор от първото издание на VIP Brother и смятам, че на предаването не трябва да се гледа повърхностно - това е огледало и микро модел на обществото ни. Винаги се опитвам от това, което виждаме на екран, да правя задълбочени анализи, да обобщавам процеси и в този смисъл ми е адски интересно. А тази година ще е по-интересно от всякога” - споделя Кристина Патрашкова.

 

„Винаги съм намирала Big Brother за интересно предаване най-вече заради народопсихологията. Предизвикателство е да коментираш това, което виждаш, знаейки че всъщност няма как да видиш всичко, което се случва в Къщата - опитваш се да предвидиш какво ще се случи. Нямам търпение да видя какво е подготвил Big Brother този сезон, още повече с темата за сблъсъка между мъже и жени“ - допълва Кали.

 

“За мен женско царство е хубаво, но от време на време. Фен съм на шоуто и затова приех да съм коментатор. Смятам, че мога да изваждам добрите примери за зрителите. Освен това ще съм в кухнята на предаването и ще мога отблизо да черпя идеи за Бай Брадър“, завършва Джуди Халваджян.

 

Не пропускайте старта на VIP Brother 2018: Женско царство на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза