В програмата

Кристалина Георгиева и Георги Първанов в „120 минути”

0/5

Кристалина Георгиева и Георги Първанов в „120 минути”
Кристалина Георгиева и Георги Първанов в „120 минути” © Снимка: bTV

В седмицата, в която европейските лидери преговарят за начина, по който ще изглежда новата Европейска комисия, в студиото на „120 минути” ще гостува Кристалина Георгиева. Тя ще седне на „масата с часовника” в изключително ключов момент за нейната кариера, за да отговори на въпроси, свързани с актуалните събития в България и света.  

В предпоследното предаване за сезона зрителите ще видят и Георги Първанов, който се изправя срещу неудобните въпроси, които негови политически опоненти му задават пред камера.  По темата „гняв по време на криза” Светослав Иванов ще посрещне в студиото Васил Найденов, който има особен патос около случващото се с КТБ и реакцията на политиците.

През изминалите 9 месеца „120 минути” се утвърди като трибуна, в която водещият Светослав Иванов срещна зрителите на bTV с някои от най-известните хора в национален и световен мащаб.

Гости в предаването  вече бяха генералният-секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, бившата съпруга на Никола Саркози – Сесилия, синът на Никита Хрушчов – Сергей, външният министър на Турция Ахмед Давутоглу, скандалният чешки  скулптор Давид Черни, бившата дясна ръка на Тони Блеър – Алистър Кембъл, световноизвестните Райна Кабаиванска и Пласидо Доминго, американските икономисти Ричард Ран и Роналд Ът, Ирина Бокова, Лили Иванова и много други.

Още за 120 минути, Георги Първанов, Кристалина Георгиева

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg