Актуално В програмата

Криско взима извънредно решение в X Factor

Добави коментар

Хип хоп изпълнителят единствен ще се отправи със седем кандидатки към Къщите на съдиите

Хип хоп изпълнителят единствен ще се отправи със седем кандидатки към Къщите на съдиите

Седем кандидатки ще продължат заедно с Криско към Къщите на съдиите в X Factor. След провал пред журито по време на изпитанието на шестте стола, Анджела Киркова напусна шоуто през изминалата вечер, за да преживее още по-вълнуващ момент – лично посещение от най-известният рапър в България и неочаквана покана за следващия етап на шоуто. „Вярвам в теб! Повече никакви грешки!“, обоснова извънредното си решение Криско. Хип хоп изпълнителят получи подкрепа от журито да се отправи с по-голям брой таланти към последния етап преди големите концерти. 

Появата на Дарина Йотова предизвика бурни овации сред публиката на X Factor, оставяйки журито да гадае дали “хаосът“ в енергичната кандидатка от Варна може да бъде овладян в бъдеще.

Виктория Георгиева

Откритието на четвърти сезон - Виктория Георгиева, успя да се пребори с напрежението, което за минути постави под въпрос бъдещето ѝ в шоуто.

Волена Апостолова

Волена Апостолова спечели категорично одобрение не само с оригинално изпълнение, но и с артистичен образ и джаз костюм, подбрани специално за случая.

Александра Кукушева от Македония напусна разочарована, споделяйки, че се е надявала да получи за ментор Маги Халваджиян, който да оцени по-високо таланта й. Своя билет за Къщите на съдиите получи участничката от миналия сезон на X Factor - Ева Мария, която се завърна не само с преобразена визия, но и с воля и характер, които този път да я отведат до голямата сцена.

Следващата седмица 24 кандидати ще се отправят към последното решаващо изпитание преди големите концерти. Участниците от всяка категория ще се срещнат със своя ментор, за да го убедят, че именно те заслужават да бъдат част от големите концерти на X Factor. Саня и Люси ще направят своя избор за категория „Момчета” и категория „Групи”, изправяйки се пред непреодолима дилема с най-добрите участници в четвърти сезон. Кои изпълнители ще сбъднат своята мечта? – ще разберете във вторник вечер, от 21:00ч. по НОВА.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor