Актуално Други

Криско се присъединява към звездното жури на X Factor

Добави коментар

Криско ще търси артистични участници в пети сезон на музикално шоу № 1

Криско, ще участва в избора на новите музикални таланти в X Factor. Той е вторият обявен член на журито, което ще решава съдбата на кандидатите в шоуто тази есен по NOVA.

„Това е най-доброто музикално шоу в България!  Доказателство за това е фактът, че от всеки сезон на X Factor излизат по няколко големи звезди. Тези хора имат участия и реално правят това, което обичат, докато се забавляват“, разказва Криско пред водещия Деян Веселинов в "Събуди се".

По време на гостуването си менторът допълни, че ще търси артистични участници, които вълнуват хората и представят интересни сценични образи.  

На 11, 12, 17, 18, 19 и 23 юли четиримата ментори ще се срещнат за първи път с кандидатите в пети сезон на музикално шоу № 1 в света, за да изберат най-атрактивните изпълнители.

„Публиката ще види прогреса на хората, които в един момент ще се превърнат в истински музикални звезди“, загатва Криско, който ще седне отново на едно от съдийските кресла. Всички фенове, които желаят да видят първите стъпки на кандидатите, имат уникалната възможност да се включат в публиката на прослушванията на живо пред жури.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Криско , X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor