Други

Крис Хемсуърт ще плува с акули за National Geographic

0/5

Крис Хемсуърт ще плува с акули за National Geographic

Крис Хемсуърт, добре познат от ролята си на Тор в киното вселената на Марвел, ще се потопи в света на акулите.

 

В "Shark Beach” ще видим Хемсуърт да се консултира с морски биолози, сърфисти, природозащитници и защитници на акулите в родната си Австралия, за да разкрие причините за увеличения брой атаки на акули в родината си през последните години и да се опита да разбере как хората и акулите могат да съжителстват.

 

„Прекарал съм голяма част от живота си близо или в океана, споделяйки един и същи заден двор с акулите, а отскоро има известна притеснение относно увеличаването на активността им“, казва Хемсуърт. „Важно да се възхищаваме и да уважаваме акулите. Нашите океани зависят от тези върховни хищници за биоразнообразна екосистема; но ние също трябва да се научим как да се защитаваме и това е основната ми цел в "Shark Beach”. "

 

В предаването, Хърсуърт, сърфист и известен природозащитник, се присъединява към местните биолози, за да проучат как действащите превантивни мерки действат за предотвратяване на срещи между хора и акули. Той също така ще се гмурка с различни видове акули, за да разбере поведението им и ще покаже иновации в технологиите, предназначени да защитават както акулите, така и хората.

 

“Не мога да бъда по-развълнуван от “Shark Beach” и най-новото ни сътрудничество с Крис Хемсуърт. Той е безстрашен защитник на природата с доказан ангажимент за опазване и има ненадмината готовност да направи всичко необходимо, за да помогне за защитата на акулите за следващите поколения.” каза Джеф Даниелс, изпълнителен вицепрезидент в National Geographic.

 

"Shark Beach” с Крис Хемсуърт ще се появи догодина на малкия екран.

Още за Крис Хемсуърт

20:00
28.09.2020
Мъже в черно: Глобална заплаха, екшън - комедия, САЩ, 2019 реж. Ф. Гари Грей, с Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Ребека Фъргюсън, Рейф Спол, Ема Томпсън, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg