Какво ще се случи...

Кръвни връзки свързват отново доктор Василев и доктор Генадиев в новите епизоди на "Откраднат живот"

0/5

Кръвни връзки свързват отново доктор Василев и доктор Генадиев в новите епизоди на "Откраднат живот"

Две от емблематичните лица на „Откраднат живот“ - Александър Алексиев и Димо Алексиев, ще се завърнат в предстоящите епизоди на хитовия сериал по NOVA. Тази седмица доктор Василев и доктор Генадиев ще пристигнат от различни точки на света, за да се погрижат за най-специалната жена в своя живот – Евгения Генадиева. Именно синовете й ще я подкрепят в трудната битка със заболяването. Тази среща ще даде нов повод да погледнат към миналото и решенията, белязали три десетилетия. Какво очаква Алекс и Калин след дългото им отсъствие? Ще открият ли своята роля в семейството и място в „Св. Анастасия“? Повече за завръщането на героите и значението на кръвните връзки в миналото и настоящето зрителите ще научат на 16 октомври, сряда,  в „Здравей, България“. 

 

Тази седмица любовта и близостта ще бъдат преразгледани от лекарите в „Св. Анастасия“. Доктор Чилингирова ще допусне нов човек в живота си, поддавайки се на емоциите в неочакван момент. Междувременно доктор Ковачев и доктор Огнянова ще заговорят откровено за допуснатите грешки и приятелството. Доктор Табаков ще се изправи пред финалното решение – да бъде истински баща на Диана или да продължи своя път, посветен на професионалната кариера.

 

Ще надделее ли силата на кръвта за доктор Табаков? Има ли близост между доктор Огнянова и доктор Ковачев? – зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Открданат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.


Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg