Други

Красимира Костова напусна Hell’s Kitchen България

0/5

Красимира Костова напусна Hell’s Kitchen България

След напрегнатата елиминационна вечер снощи, шеф Виктор Ангелов взе решение Красимира да напусне Hell’s Kitchen България. Нина победи Марко в кулинарния дуел между двамата, но по време на вечерната резервация, мъжете успяха да се мобилизират и се справиха много по-добре от червения отбор.

 

Добави описание


Кулинарният дуел между Нина и Марко им предостави невероятната възможност да впечатлят шеф Ангелов с ястие, което той да включи в менюто за предстоящата вечеря. И двамата не успяха да се справят по блестящия начин, който Ангелов очакваше, но въпреки това Нина бе обявена за победител от дуела и получи възможността сама да разпредели съотборниците си по станции за решаващата вечерна резервация. Марко бе повече от огорчен от загубата и понесе тежко критиките на шеф Ангелов.

 

Добави описание


Последната вечеря за седмицата започна нерешително и за двата отбора, а напрежението им бе и допълнително подсилено от присъствието на специални гости в ресторанта – Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика. Сини и червени правеха грешка след грешка, а капитаните им Марко и Нина не успяваха да се организират и да координират правилно работата в двете кухни.

 

Добави описание

 

След кратка пауза, която шеф Ангелов даде на сините, те се върнаха в кухнята повече от решени да издадат поръчките си по перфектен начин и го направиха. Докато мъжете изплуваха, жените успяха да потънат в грешки до такава степен, че Виктор Ангелов ги изгони от ресторанта.

 

Добави описание


Освен Нина и Марко, червеният отбор посочи още двама номинирани – Мариела и Нина, а решението на шеф Ангелов бе повече от категорично – Красимира да напусне Hell’s Kitchen България, поради липса на мотивация и несправяне с поставените задачи.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg