Актуално Други

Красимира Костова напусна Hell’s Kitchen България

Добави коментар

След напрегнатата елиминационна вечер снощи, шеф Виктор Ангелов взе решение Красимира да напусне Hell’s Kitchen България.

След напрегнатата елиминационна вечер снощи, шеф Виктор Ангелов взе решение Красимира да напусне Hell’s Kitchen България. Нина победи Марко в кулинарния дуел между двамата, но по време на вечерната резервация, мъжете успяха да се мобилизират и се справиха много по-добре от червения отбор.

 

Добави описание


Кулинарният дуел между Нина и Марко им предостави невероятната възможност да впечатлят шеф Ангелов с ястие, което той да включи в менюто за предстоящата вечеря. И двамата не успяха да се справят по блестящия начин, който Ангелов очакваше, но въпреки това Нина бе обявена за победител от дуела и получи възможността сама да разпредели съотборниците си по станции за решаващата вечерна резервация. Марко бе повече от огорчен от загубата и понесе тежко критиките на шеф Ангелов.

 

Добави описание


Последната вечеря за седмицата започна нерешително и за двата отбора, а напрежението им бе и допълнително подсилено от присъствието на специални гости в ресторанта – Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика. Сини и червени правеха грешка след грешка, а капитаните им Марко и Нина не успяваха да се организират и да координират правилно работата в двете кухни.

 

Добави описание

 

След кратка пауза, която шеф Ангелов даде на сините, те се върнаха в кухнята повече от решени да издадат поръчките си по перфектен начин и го направиха. Докато мъжете изплуваха, жените успяха да потънат в грешки до такава степен, че Виктор Ангелов ги изгони от ресторанта.

 

Добави описание


Освен Нина и Марко, червеният отбор посочи още двама номинирани – Мариела и Нина, а решението на шеф Ангелов бе повече от категорично – Красимира да напусне Hell’s Kitchen България, поради липса на мотивация и несправяне с поставените задачи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen