Актуално В програмата

„Кошмари в кухнята” в люта битка за добра храна в култов бар в сърцето на София

Добави коментар

Под маската на черна овца шеф Манчев ще разкрие блестящ ахат в разтърсваща битка за добрата храна в “RockIT”

Под маската на черна овца шеф Манчев ще разкрие блестящ ахат в разтърсваща битка за добрата храна в “RockIT”

Този четвъртък шеф Манчев ще премине през кулинарен портал, маскиран като рок бар, който буквално ще го запрати в кухнята на ада. Нейният господар е твърдоглав чешит, който реже с думи толкова добре, колкото и с ножа и няма никакво намерение да се променя. Не пропускайте началото на новия сезон на „Кошмари в кухнята” – 10 март, 21.00 ч. по Нова.

“RockIT” е култов бар в сърцето на София, любимо място за хора, обичащи добрата рок музика и бързите мотори. Въпреки формата на заведението  – бар и динър, клиентите продължават да го припознават предимно като бар. Собственикът Жоро се обръща към шеф Манчев да диагностицира проблема, за да превърне “RockIT” в място, където се срещат добрата музика и добрата храна.

От 1 месец заведението предлага и обедно меню. Наблюденията на собственика и персонала са, че въпреки усилията поръчките за храна намаляват. Дегустацията на Манчев ще разкрие, че обедното меню е приготвено в рая на полуфабрикатите, който се помещава в кухнята на ада.

Въпреки просторната и чиста кухня и уютните тематични зали, адът продължава да се вихри в това райско кътче, управителят да се занимава само с бара, собственикът да реди меню, а готвачът да се бори на фронта само с още един чифт ръце.

Никога не е късно да научиш нещо ново. В това ще се убеди шеф Манчев, който за първи път ще се сблъска с иновативни кулинарни термини като „барбекю на тиган“ и „шопар кюфтенца“, приготвени с подправка за кайма по най–добрата рецепта на готвача Добрин.

Нови неща ще научат и рокаджиите от заведението, които ще посетят бутик за месо и на място ще се уверят, че добрите продукти и добрата комуникация са най–добрата музика за небцето.

Ще успее ли Манчев да промени менюто и да изкара Добрин от ролята му на черна овца и коя рок банда ще провери на място дали кошмарите в кухнята на “RockIT” са приключили?
Гледайте първи епизод на „Кошмари в кухнята” - този четвъртък от 21.00 ч. само по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“