В програмата

„Кошмари в кухнята“ ще попаднат в пицария „Капитано“ – потъващ кораб без посока и капитан на борда

0/5

„Кошмари в кухнята“ ще попаднат в пицария „Капитано“ – потъващ кораб без посока и капитан на борда

Настолен пример за базовите грешки в кухнята на българския бизнес разкрива екипът на предаването „Кошмари в кухнята“. Пицария „Капитано“ е оставена да дрифтира в бурни води без компас и капитан на борда, а бизнесът е застрашен от тотално удавяне. Пълна организационна драма среща шеф Манчев в новия епизод на предаването на 2 май, вторник, от 21.00 ч. по NOVA.


Заведението  е собственост на съдружници, които никога не са били в ресторантьорския бизнес и са назначили управителка, която вместо да държи руля, се разхожда с чантичка под ръка из салона на пицарията.


Шеф Манчев ще попадне в кухня с два котлона и един талантлив и способен готвач, оставен сам да бори бурните вълни. Вместо професионално оборудване, претенциозната пицария разполага с такова, подходящо единствено за градинско парти.


Спаружени хранителни мостри на витрина пред пицарията сбъдват най-мрачните кошмари на Манчев, а управителката на ресторанта - тези на персонала.


Шеф Манчев вика на помощ третия най-добър в Европа и осми в света пицар – Радостин Кирязов, който споделя опита си и тънкостите на занаята. Уникален личен шедоьовър ще разкрие Радо в новия епизод – сладка пица с шоколад.


Ще се възползват ли собствениците на бизнеса от директния анализ и направения жест или „Капитано“ ще продължи да се носи по вълните, оставен на случайността, гледайте на 2 май от 21.00 ч. по NOVA.

Още за Кошмари в кухнята

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg