Актуално В програмата

„Кошмари в кухнята” отплава към Варна, за да спаси потъващ ресторант

Добави коментар

Ще успее ли екипажът на шеф Манчев да обърне курса на заведението, гледайте във вторник, 11 април от 21.00 ч. по NOVA

В новия епизод на „Кошмари в кухнята“ във вторник, 11 април от 21.00 часа, шеф Манчев отплава за Варна по SOS сигнал за потъващ ресторант. Малко семейно заведение, стопанисвано от баща и дъщеря има нужда от капитанска помощ.


„Евридей“ се намира в квартал „Левски“, в периферията на центъра. Собственикът Златко Георгиев се бори с бизнеса всеки ден, но успява само с обедното меню. Вечер клиенти няма, а дъщерята Поли не успява да излезе от сянката на баща си и да вземе управлението в свои ръце. Задачата на шеф Манчев е да установи пропуските в системата и да изготви нова навигационна карта, която да отведе ресторант „Евридей“ до острова на кулинарните съкровища.


За първи път шеф Манчев попада в заведение, в което собствениците са инвестирали повече в кухнята отколкото в салона. Зоркото око на кулинара фиксира стратегическа грешка още в началото. Свръхкритичен баща и неуверена дъщеря, която повече помага, отколкото управлява.
Кошмарите този път са в липсата на организация. Един сервитьор взема поръчката, друг я носи, а 10-те % недоволни клиенти и меню, което залага повече на количеството, отколкото на качеството, бързо се превръщат в сериозен проблем. Големите кошмари, гарнирани с голям потенциал, карат Манчев да прибегне до нестандартно решение.


Не пропускайте за първи път в предаването да видите как се обучават военноморските капитани във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ за реакции в сложни ситуации, разчитайки на правила, дисциплина и лидерство и каква е връзката им с управлението и организацията на бизнеса.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

В програмата: