Актуално В програмата

Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков са финалистите в „Като две капки вода“

Добави коментар

Четирите звезди ще се впуснат в артистична надпревара за първото място в шоуто на големия финал на 28 май

Талант и артистизъм щурмуваха полуфинала в шести сезон на „Като две капки вода“.След оспорвана битка за четвъртото място финалисти в шоуто са Константин, Славин, Гери-Никол и Иван Юруков. Звездите ще продължат към големия финал на 28 май, когато ще се надпреварват за сърцата на публиката и наградата – чисто нов лек автомобил. Журито ще може да въздъхне спокойно, тъй като оценките ще бъдат единствено в ръцете на зрителите.


По време на запомнящия се лайв Константин се преобрази в балканското величие Горан Брегович, придружен от оркестъра с десетки награди - Вива Монтана. Марги получи няколко урока от Алфредо Торес, за да покаже умения в ламбадата с образа на Камео.

 

Добави описание

 

„Това е най-хубавият вариант на тази песен!“, заяви рок певицата Милена, която поздрави Златка за автентичния образ. 

 

Добави описание

 

Иван изправи публиката на крака, преобразявайки се едновременно в образите на Youssou N’dour и Neneh Cherry с помощта на холограма. Изпълнението се оказа решаващо в съревнованието със Софи Маринова за четвъртото място в шоуто.

 

Добави описание

 

„Това е една от най-трудните песни от началото на сезона. Това парче почти не може да се изпее на живо, но ти направи абсолютно невъзможното“, категорично заяви Хилда след превъплъщението на Славин в The Weeknd.

Добави описание

Малко по-късно Гери- Никол покани водещите да участват в следващото ѝ видео и допълни: „Радвам се, че участвах в това шоу, което ме обогати по всевъзможни начини.“

Добави описание

 

Специалният гост на журито – актьорът Виктор Калев призна, че Софи Маринова е любимият му образ за имитация, защото е „цветна, интересна и притежава чиста душа“. Борислав Захариев и балета пресъздадоха видео на Джейсън Деруло, зашеметявайки журито с майсторски умения.

 


За дългоочаквания 13-лайв и финал на шоуто четиримата финалисти избраха парчета, с които да се отличат повече от всякога. Константин ще заложи на големия Васил Найденов, а Славин избра Иън Гилън от Deep Purple. Иван ще бъде Джон Ленън и ще запее заедно с The Beatles песента Help, а Гери-Никол ще се преобрази в една от любимите си изпълнителки – Риана. Не по-малко интересни ще бъдат образите на другите звезди, които по традиция ще запеят в дует. Големите певици Марги Хранова и Софи Маринова ще се превъплътят в други величия – Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън.Боби и Златка ще бъдат вечните Каризма и ще покажат какво означава химия на сцената с песента „Минаваш през мен“. 


Не пропускайте големия финал на „Като две капки вода“ на 28 май от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Звездно жури в „Като две капки вода за всяко дете“