Преминете към основното съдържание

Коментари за
”Отечествен фронт”, събота, 27 март, 18:00 по Нова ТВ


”Отечествен фронт”, събота, 27 март, 18:00 по Нова ТВ

Към текста

Сива Евангелска Икономика или как се правят по 150 бона месечно, без да им се плащат данъците в ”Отечествен фронт”, събота, 27 март, 18:00 по Нова ТВ

soleil

от soleil • 18.04.2010

Нищо чудно някой да е намерил в скандалния журналист начин да разбере адекватни ли са (вече) (или още) евангелските църкви. Че защо Карбовски не намери "пострадали" в София, а в провинцията, също е въпрос, на който големите хора могат да си отговорят сами.

Венцислав

от Венцислав • 30.03.2010

Напоследък се сблъсквам с толкова много атеизъм в хората. Те вярват само в себе си и отхвърлят всичко останало. Хулят онези, които са различни от тях. Хулят Бог, за тях няма нищо свято. Интересен е въпросът: Защо човек след като не вярва в Бог, Го хули? Не съм настроен против никои, уважавам Мартин Карбовски като човек. Все пак Господ Исус Христос на кръста е умрял и за неговите грехове. Да, той има мнение за себе си,че е много интелигентен човек. Със сигурност е чел макар и малко от Библията. Има някакви неясни за мен познания отностно Божието Слово. Но както изглежда той е пропуснал да разбере,че БОГ ПОРУГАЕМ НЕ БИВА. Интересно ще бъде за цяла България - Какво Бог ще му отговори, след като той Го похули пред цяла България. Но въпреки всичко, нека Бог има милост към него. Понеже Библията много ясно казва : "страшно е човек да попадне в ръцете на живия Бог." Молете се за Мартин, той все още не е разбрал какво е направил.

Владислав

от Владислав • 29.03.2010

Съжалявам го Карбовски и тази Снежана, това, което те направиха с това „предаване“ е мерзост….опитвайки се да заблуждават хората, като манипулират фактите и обвиняват църквите ! Редно е като има обвинение да се види и другата гледна точка, а не да казва „надяваме, че пред нас е казала истината.“ и на база на това да развива теории, нямащи нищо общо с истината…а което не е истина – лъжа е! Мартин журналист ли е или провокатор търсещ сензации? “ Първо повярвайте на мен, а после на него(Господ)! И пуснете в процепа на вашия телевизор своята лепта. Кой колкото може. Ние ще я съберем, а той, Господ, ще ви е благодарен.”(Взето от сайта) Подчертавам последните му думи, защото са верни. Ние гледаме телевизия, а това струва пари и Карбовски е направил това предаване не за слава или защото е много загрижен за нас, да не би да заблудим. Прави го защото получава пари за това. Прави го с груби манипулаций, такива на каквито е способна само телевизията. Прави го защото Евангелистите са „лесни”. А „Снежани”, като тази от предаването лесно се намират в една бедна държава. Много се продават стига да има кой да ги купи. Тя е искала пари от Евангелистите, вероятно е била разочарована. Нека да припомним, че въпросната е била ръкоположена от Рами за пастор – „пастор Снежана”. Явно е имала друг вид „служение” предвид, когато е приемала този сан. Ние се разграничаваме от това ръкополагане, защото то не е извършено от пастир в Българския или Европейски Евангелския Алианс. Не знаем с какъв авторитет Рами е ръкоположил тази жена. Рами е починал преди много време и никой не знае, защо Снежана сега е проговорила, за тези неща!? Всичко в това предаване има особен мирис, на целево скалъпени лъжи. Факта че имената са прикрити го прави още по-гнусно, защото поставя всички ни под един знаменател. Ние няма да даваме Карбовски под съд за нанасяне на морални щети, нека Бог го съди! Ще видим след време каква ще е Неговата присъда. Колкото до църквите, те ще просъществуват. Дори и да им вземат парите. Времето и историята са го демонстрирали многократно. Това е защото парите не са в основата на Християнството- Христос и вярата в Него е! Това е истината! Ще се моля за вас и Бог да ни пази!

”Отечествен фронт”, събота, 27 март, 18:00 по Нова ТВ Как ще коментирате това?
”Отечествен фронт”, събота, 27 март, 18:00 по Нова ТВ
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.