Преминете към основното съдържание

Коментари за
"Темата на Нова" - събота, 19:30 ч.


"Темата на Нова" - събота, 19:30 ч.

Към текста

"Темата на Нова": Как едно дело за сериозно престъпление може да отиде в кошчето, и то съвсем законно? - събота, 19:30 ч.

Данаил Лазаров

от Данаил Лазаров • 07.02.2016

В този ред на нещата тук аз искам да покажа това.... [Линк]

Subekt

от Subekt • 31.07.2009

leliii, opasna e tazi , bre... :) Ha taka , svarjete se i gi razbiite... Aman , i vie neshto ste si poviarvala, mdam ;)

Лилито

от Лилито • 31.07.2009

Аплодисментиии , Сиракова... Дано не сте само на думи, действайте тогава , де! А как според вас да действат?! Явно Вие нещо не сте наясно със законите "НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО".

makedonski

от makedonski • 27.07.2009

Мисля, че дори самия репортаж да е "поръчков" човека каза каква е истината. А тя е, че един полицай е осъден без вина. А това, че е полицай е малка подробност, утре може да е всеки средностатистически гражданин на негово място, в това число и Вие г-жо / г-це Сиракова.

makedonski

от makedonski • 27.07.2009

ssza

Ралица Сиракова

от Ралица Сиракова • 25.07.2009

Считам, че предаването от днес показа липсата на професионализъм у създателите на филма и по никакъв начин не помогна за преодоляване на тежкия корупционен проблем в държавата ни. Защо показаха лицата на далите показания работници и защо излъчиха записания със скрита камера разговор с тях, а НИТО ВЕДНЪЖ не упоменаха името на поръчителя??? ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВАТЕ И ТОВА ЛИ Е НАЧИНЪТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ качествена журналистика?? След великолепният ви репортаж със сигурност ще има пострадали хора , а а з лично смятам да се свържа с човекът, когото неправомерно записахте и излъчихте, за да потърси правата си по законов ред.

"Темата на Нова" - събота, 19:30 ч. Как ще коментирате това?
"Темата на Нова" - събота, 19:30 ч.
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.