Преминете към основното съдържание

Коментари за
Chef Андре Токев и Събин Ранков приготвят българско мохито и рагу от гъби в „Ловци на храна” в Ловеч


Chef Андре Токев и Събин Ранков приготвят българско мохито и рагу от гъби в „Ловци на храна” в Ловеч

Към текста

В неделя от 12:30 часа Chef Андре Токев и Събин Ранков ще заведат зрителите на „Ловци на храна” по bTV в един от най-старите градове в България – Ловеч.

Добавете първи вашия коментар.

Chef Андре Токев и Събин Ранков приготвят българско мохито и рагу от гъби в „Ловци на храна” в Ловеч Как ще коментирате това?
Chef Андре Токев и Събин Ранков приготвят българско мохито и рагу от гъби в „Ловци на храна” в Ловеч
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.