Преминете към основното съдържание

Коментари за
Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари


Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари

Към текста

„Семейни войни” ще зарадва зрителите с нови епизоди в ефира на NOVA от 30 януари, всеки делничен ден от 18.00 ч. Този път обичаната телевизионна игра е приготвила още по-атрактивни участници, много изненади и нова доза забавление.

Жоро

от Жоро • 22.03.2024

Вино и ракия от зеленчуци..!?! Простотията е пълна!

Янчовски

от Янчовски • 22.02.2024

Господа сценаристи, редактори, продуценти, водещ и т. н., всички вие правещи това гнусно предаване на което единственото му предназначение е да затъпява и без това тъпият български народ, засрамете се!

Янчовски

от Янчовски • 19.01.2024

Простотията е в пълен ход! Водещ, сценаристи и продуценти всички са примати! Но... приказката за зелника...!!

Емил

от Емил • 12.01.2024

Ще дойде време да се потърси отговорност на всички спомогнали за опростачването на целокупния БГ народ! Създателите на това предаване ще бъдат между тях!

Янева

от Янева • 08.12.2023

Първосигнално предаване, създадено от първосигнални хора!
Водещият всеки път призовава към първосигнално мислене участниците!

Жоро

от Жоро • 05.06.2023

Такива предавания трябва да са в рубриката "Без коментар"!! Простотията на пиедистал!! Парите не миришат!

Само Локо

от Само Локо • 31.05.2023

Предаване за дебили, създадено от имбецили!

Янева

от Янева • 06.04.2023

Днес 6 април, предаването направо миришеше през екрана! Обсъждаше се с какво може да си избършеш задника!!? Участниците минахаха през вестник, с ръка, листа-шума, дреха, с пръсти, бельо и т. н. Такава гавра със зрителите не е имало!

Ивелина

от Ивелина • 15.03.2023

Има ли кой да чете и чуе коментарите ни?! Или само си пишем да се намираме на работа! Толкова много мнения и препоръки, но досега нищо не се взема в предвид! Например от този дразнещ "музикален" фон има толкова много оплаквания, но той си продължава да звучи непрекъснато!

Ран Босилек

от Ран Босилек • 27.02.2023

Че е тъпо предаване, тъпо е! Че спомага за опростачването на народа, да така е! Но ще дойде време, когато на всички създали и реализирали подобни предавания да им бъде потърсена отговорност! Умишленото затъпяване на хората е подсъдно!

Street hauk

от Street hauk • 03.07.2022

на мен ми харесва предаването но водещия много лошо обижда жените а пък ако мъж не пие алкохол не е мъж пък и отговорите на въпроса изобщо не са свързани с истината питали 100 жени или 100 мъже или 100 човека и отговорите който са дали участниците трябва да ги разгадаят какво са казали.
Аз вече не го гледам сега гледам стани богат защото там отговорите са истината а не да са питали някой за да даде грешен отговор

Стефка Димитроша

от Стефка Димитроша • 20.04.2022

Докога ще търпим тъпите и обидни думи на водещият към участниците,напр.днес към сем.Ямболиеви.Самият водещ е за смях.Не става за водещ.Не може така безнаказано да подценява участниците.Показва пристрастност към някои отбори.

Галина

от Галина • 15.11.2021

До скоро ми беше приятно да гледам Семейни войни. От както почна Цецо да се прави на клоун с тия екипи направо сменям канала!

Liliya

от Liliya • 17.11.2020

Хора,чудя се това предаване има ли сценаристи или тъпите и обидни думи на водещия са лично негови простотии.? Как не му омръзна да повтаря едни същи глупави "смешки". Всички са пияници и само за жена си говори.
Моля, не ни разваляйте всяка вечр настроението с това недоразумение, наречено водещ!

Мария

от Мария • 01.10.2020

Моля, спрете това предаване! Малко да починат всички. Няма край! Този човек как не се измори. Целогодишно. Ами всяко прекалено нещо е досадно.y

От Рита фи

от От Рита фи • 17.07.2020

За разлика от по–горните мненея аз мисля, че това предаване е нужно за зрителите, които имат нужда след работа и преди вечеря да се отпуснат, защото след това следват ужасиите на новините.Смятам че Цецо е подходящат за водещ–тойсе шегува най–вече със себе си, разсмива участващите в шоуто и умее да замазва гафове. Но в самото предаване се допускат много грешки.Съгласна съм за прекаляването с алкохола и секса, но има и други–задават се глупави въпроси/ от 10 участника отговарят 1–2/,Наскоро имаше въпрос Къде си бъркаме с 1 пръст, единия отговор беше в задните части, е ануса.Има и други от тоя род, от които на човек му се гади.Друга грешкае, че се вменява, че верния отговор е на тия, които са питани,мисля че са не много образовани щом тбърдят, че Б–я има 1 или 3 президента.Водещия е задължен на прегледа да съобщи верния отговор.Въпросите са много елементарни и не всичките предизвикват смях. Мога да предложа на водещия не въпроси от рода на предаването Стани богат,но смислени на които всеки българин с,основно образование трябва да може да отговаря.И накрая и аз питам къде са тези 100 жени и 100мъже, които отговарят? Все пак пожелавам Успех на шоуто и Цецо!

Елена Георгиева

от Елена Георгиева • 29.05.2020

Гледам предаването и се чудя, как се сипва антифриз в спирачната система на колите? Сипва се в охладителната. Това е заблуда.

100 човека

от 100 човека • 05.12.2019

Просто казва че са питали:-лъжат и манипулират.свещници,при това големи.При положение че победителите изпращат двама за бързи пари които на един и същи лъщи въпрос дават един и същи отговор и поучават 0 точки (2от2) сетите се сами.

Мен

от Мен • 18.06.2019

Абе тоя водещ има мания и мнение за всички българи са пияници и трябва да го твърдят при всяко участие.абе тоя режисьор и сценарист/и не разбират ли,че той обижда всички българи с тези псевдо алкохолни вакханалии!!!.Зрителите не са пияндурници,за да се радват на такъв водещ!!

крумов

от крумов • 30.05.2019

Здравейте. Това,което върви по нова ,,семейни войни,, не е семейно предаване,а пуберски мисли.Водещия е пародия на водещ.Този тип явно се дърво при тези въпроси,които съм сигурен ,че ги подготвя той.Твърде много се интересува от секс и алкохол Много ми е странно за тази цензура.Този човек неспира да говори за секс и алкохол.Толкова ли е потентен водещия. Или много му се иска ама няма кой.От тъпо по тъпо предаване.

крумов

от крумов • 01.03.2019

Този лилипут има много комплекси незнам какъв актьор е но за водещ е пълна нула.Непрекъснато споминава жена си,която несъществуваща,алкохол и разни намеци,които направо са за абсурдни.Това същество изобщо не е за водещ на предаване.Цецо,занимавай се с нещо,което можеш а не това ,което искаш.
U4GXF

varna

от varna • 20.01.2017

nqma li nai nakraq da smenite tozi 6ut-vode6t

!!!

от !!! • 18.01.2017

Интересно как и кога питат 100 души. На какъв принцип никой не казва. Не познавам такъв да са го питали или поне да каже, че той познава такъв...

Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари Как ще коментирате това?
Нови „Семейни войни” в ефира на NOVA от 30 януари
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.