Мнения за: „Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV

«1234567891011»

103 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Ани

Ани13.04.2018, 15:25:59 ч.

Реплика към Анелия

Абосолютно съм съгласна с Анелия.Мария, предаването е интересно но не съм съгласна да се избират хора, които ги мързи да гледат, камо ли да си оправят креватите.Мръсотията и безпорядъка няма как да се обяснят по друг начин освен с мързел и безочие.Общината е дала жилище но не е длъжна да го поддържа чисто и подредено.Нямали маса да се хранят- кой да им я даде.Големи момичета не могат да оправят един креват?Защо някой да е длъжен да помага на такива хора, които живеят като скотове.Не съм съгласна.Помагайте на семейства които наистина имат нужда, на такива като това, е безобразие.

Отговори на Ани

Donka ilieva

Donka ilieva12.04.2018, 21:38:59 ч.

здравейте незнам от къде да започна с разказа си живеем в една къща три сем аз и съпругат ми както и двамата ми сина със сапругитеси и десата си , малкият ми син изтегли заем куписи най после каща нее живял никой там от ot okolo 25 год може даси представите какво е всичко е изронено пробаднало няма прозорци и нищо на тухла е заема стигна за купyването на къщата и правенето на покрива родимо се скоро бебче и тази год щте има и ученик мажат ми е сас инсулти аз работя на 4 часа и нямам как даим помогна и тяхните не стигат финансите за ремонт на дома им за дасе изнесат . Благодаря ви 0899331978

Отговори на Donka ilieva

Мая

Мая05.04.2018, 23:15:59 ч.

Реплика към Анелия

Напълно подкрепям мнението на Анелия. Общинско жилище, 6 деца, престава мебели - така живеят стотици хора. Но в чистота, на пометен под. Сигурна съм, че само след 1-2 месеца, картинката в този дом ще започне да клони към предишното му състояние. Голяма момичета които не са научени на нищо. Бащата и двете момчета арогантно мързеливи. Преди няколко предавания имаше една самотна майка, беше си купила материали и колкото й стигаха силите само ремонтираше. На такава да ти е драго да помогнеш. Да не се оправдаваме само с липсата на средства. Желание и трудолюбие. Надявам се да няма други такива случаи - обезсмисля се идеята на предаването.

Отговори на Мая

Анелия

Анелия05.04.2018, 21:29:32 ч.

Здравей Мария. Вашето предаване започна с благотворителна идея. Стопляхте ни сърцата с помощта, която давате на наистина нуждаещи се хора- болни, слаби физически. Но днес в предаването ви на 05.04.2018г. за семейството със седемте деца сигурна съм, че много хора, които ви гледат са огорчени и , отблъснати, дори гневни. Видяхме в какво състояние е този дом- не ремонтирано, мухъл, скъсани тапети..... и РАЗХВЪРЛЯНА мръсотия! Извън стените и таваните обитателите са тези, които трябва да поддържат чистота и подреденост. Кощунствено е при четири големи момичета и две здрави момчета и баща, който изглежда напълно здрав да няма кой да оправи креватите. Тези мъже сигурно не умеят да залепят разкъсаните тапети- има преоценени тапети, които струват стотинки една ролка! Дупката за гълъбите сигурно изисква много усилия да се замаже. НЕДЕЙТЕ да се подигравате със зрителите. Синът ми е на 12 години и може сам да залепи едни тапети и да намаже с боя. Жалко е, че се помага на такива хора, които са мързеливи. Тази бригада, която представляват те самите може да направи така, че домът им да бъде приличен и най-вече чист. Момичетата сигурно не знаят кат да си оправят кревата!!! Жалко е! А толкова наистина нуждаещи се хора има... Дано не ви намразят зрителите, защото хората не са глупави и всеки нормален човек ще се възмути от помощта, която давате на здрави, силни и нормални хора, които с минимален разход на средства и с труда на ръцете си може да направят домът си ДОМ, а не дупка от мързел!!!

Отговори на Анелия

Мария Андреева

Мария Андреева02.04.2018, 20:37:10 ч.

Здравейте аз съм майката на Донка Емилова Стефанова искам да ви разкажа условията как живееят и в каква мизерия са внуците ми 6 члено семейство живееят в 1 стая. Безработни са и нямат никакви условия за ремонт от 10 години много ще съм ви благодарна да им помогнете.Живеем в сл.Кукорево Обл. Ямбол тел. за враска 0895239872 Предварително благодаря.

Отговори на Мария Андреева

Теменужка

Теменужка31.03.2018, 04:49:21 ч.

Здравей те аз съм майка с дете на квартира живеем но в лоши обстоятелства.Нямам мъж бащата на детето ни изостави ощте докато бях бременна.Моля от сърце да ми помогнете с ремонта на квартира та но живея с дето не получавам никакъв доход майка ми ни издържаот .От Монтана сме но живем в Пловдив вече 2 година и ни трябва спешно постоянен адрес ако може помогнете ни Благодаря .Телъзка 0899372066 или имейл.mama_bo6ka_66@abv.bg

Отговори на Теменужка

Мира Валентинова Василева

Мира Валентинова Василева27.03.2018, 11:41:59 ч.

Здравейте много бих искала да ни помогнете къщата ни е в мн лошо състояние имаме 3 стаи и и хол имам малко детенце момиченце живея с маика ми и брат ми и приятеля на маика ми малката няма децка стая спи при мен нямаме баня нито мивка за това искам помощ от вас ще ви бъда мн благодарна ако ни помогнете

Отговори на Мира Валентинова Василева

Galya eftimova

Galya eftimova25.03.2018, 19:12:07 ч.

Kak da se svarjem

Отговори на Galya eftimova

Елеонора

Елеонора22.03.2018, 21:31:04 ч.

Здравейте. Пиша ви във връзка с злощастната съдба на едно семейство от малък град на име Сопот. Тяхната история е следната- членове на семейството им бяха майка и баба на име Радка, дъщеря инвалид, син инвалид и неговата дъщеря, която е едва в първи клас. И за тримата се грижи 61 годишната Радка. Казвам бяха, защото се им си случи нещо ужасяващо, при което 41 годишната жена в инвалидна количка почина в следствие на пожара, който унищожи дома им преди няколко дни. Останалата част от семейството няма къде да остане, също и не може да си позволи да наеме нещо. Гледам вашето предаване и много ми се иска да дадем на хората един повод за радост, защото вие правите хората щастливи. В случай, че проявите интерес номера за връзка е това- 0895298975 ОЧАКВАМЕ ВИ!

ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ПОМОГНЕ, СЕМЕЙСТВОТО ИМА НУЖДА ОТ ВСИЧКО! ТОВА Е СМЕТКАТА ИМ: Банка ДСК

Радка Димитрова Христова

IBAN BG41STSA93000014369805

BIC STSABGSF

Отговори на Елеонора

Гинка Василева

Гинка Василева22.03.2018, 19:01:27 ч.

Здравей Мария казвам се Гинка Василева и съм на 66 г вдовица.Живея със сина ми който е на 28 г от гр Каварна.Искам да споделя история с болка на сърцето.След смъртта на съпруга ми започна и моето ходене по мъките.Разболях се от най коварната болест рак.Преживяваме с общ доход от 400 лв които не стигат дори за сметките.Синът ми работи в една строителна фирма от скоро но парите за ремонт не стигат.Зимата е най тежка при обилен валеж 2 от стаите текът къщата е стара и до сега ремонт не и е правен парите не ми стигат за лекарства и за ремонт не се говори.В случай че проявите интерес към нашата съдба координатите са ни гр.Каварна тел.0894729298 Благодаря ви предварително и се надявам че ще се видим .Бъдете здрави.

Отговори на Гинка Василева

Добави коментар »

«1234567891011»

Коментари за "„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV"
Страница 6 от 11 • Коментари 103

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg