Преминете към основното съдържание

Коментари за
„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV


„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV

Към текста

На 10 март от 21:30 ч. bTV ще излъчи първи епизод от новия социален проект „Бригада нов дом” с водещ Мария Силвестър.

Десислава

от Десислава • 07.03.2024

Здравейте имам нужда от ваз да направи едно дете щасливо с поткрепата от ваз да му оправим къщата аз немога не подвижнасъм с лявата ръка и не работя никаде с бащамусме разделени

Кина

от Кина • 15.12.2022

Здравейте имам нужда от бригада нов дом имам три деца и една майка и кащтат ни е в лош вит нямаме бания стаите са ужас и спим в една стая всички

Мария

от Мария • 11.08.2022

Отношението на Карадждов към Мария е грубо, понякога просташко, оплаква се, че му се карала, но на него не му пречи да й се кара с груб и заплашителен тон, не винаги с основание. Вярно, че е по-малко зле от строителните работници, които подсвиркват на жените по улиците, но това не е оправдание. Заради грозните сцени в предаването, вече нямам желание да го гледам.

Лилия Цветкова

от Лилия Цветкова • 30.04.2022


Здравейте,
Имах честта да се запознае с едно семейство в което цари обич и спокойствие.
Но загубата на съпруг и баща ,който се е грижил за дома  цял живот срива мечтите им за възобновяване на жилището.
Апартаментът в който живеят цял живот се е превърнал в кошмар за тях.
Струпали са им се на главата много заеми теглени за здравето на бащата през годините.
Непосилно е за тях възстановяванито на меко казано "окаяното "състояние на апартамента .
Много ще съм Ви благодарна ако им помогнете да върнат усмивките на лицата си и надеждата за по-добър живот !

Марина Иванова

от Марина Иванова • 22.02.2022

Здравейте Бригада нов дом имам нужда от вас да ми помогнете да направя ремонт на двуетажна къща само първия етаж да се направи с едно бебе съм на 1 и три месеца и съпруг имам но нямаме средства и възможност да направим първия етаж от къщата моля ви да ми помогнете

Марияна

от Марияна • 22.01.2022

Една част от хората наистина имат нужда от помощ, но болшинството са мьрзеливи, явно с хленчене преживяват. Жилищата им са мрьсни с купища боклуци, стари дрехи и мебели с демонстративно висящи вратички, в сьщото време "нещастните " мами са добре облечени, боядисани с маникюр. Аз сьщо сьм отгледала дете сама и сьм отвратена от кандидатите! Ето г- жа Дафинка от 22 януари2022 г., спи в едно легло с порасналия ст син, защото няма кой да й изчисти задрьстения с боклуци арартамент! Били починали родителите й- докога очаква да я дондуркат?
Вьзмутително! Как ги одобряват е загадка?! Безплатен ремонт и изхвьрляне на купища боклуци за тарикати! Трябва да се помага само на наистина нуждаещи се!

Гешева

от Гешева • 29.06.2021

В края на юни гледах едно предаване за семейство с 6 деца.Питам се може ли нормални хора да живеят в такава свинщина.Бедността не е извинение за толкова лоша хигиена.Те ще направят жилището на същата кочина,защото не са свикнали да поддържат ред.

Tzvetan Todorov

от Tzvetan Todorov • 29.04.2021

Preklanjam vi se za tova koeto pravite,da ste jivi i zdravi,kasmet i ljibov i na vas.

Атанас Козаров

от Атанас Козаров • 08.04.2021

Здравей предаване Нов дом!
Към кой трябва да се обърна с молба да се почистят боклуци на улицата оставени след вас?Става дума за град София улица Мур.
Вече минаха много дни от както вдигнахте големият розов контейнер, в който хвърляхте боключите от ремонтираният от вас апартамент на горепосочената улица.За жалост още се търкалят тоалетна чиния,дъш кабина и,7-8 чувала пълни с нещо и безброи пръснати дремни артифакти от грандиозен ремонт.Камионите, които събират битовия боклук не ги взимат явно защото не го разпознават като битов!!!!!!
Моля помогнете!!!!!!Елате и си съберат нещата!!!!!Много е грозна картината!!!!Не е като красотата, които показвате на екрана.Ако искате пишете ми на оставения е-майл и ще ви пратя снимки,за да видите за какво става дума....

Сузана

от Сузана • 04.04.2021

Здравейте! Гледам предаването Ви и смятам, че сте уникални! Вие правите нещо невероятно и аз съм Ви много благодарна от името на всеки един човек, който сте зарадвали! Сега имам нужда от Вашата помощ, за да зарадвам своята баба... Тя е на 61 години, има диабет, вдовица е и се грижи за 17 годишния ми братовчед, защото майка му е в чужбина и имат семейни проблеми. Баба ми живее в малка двуетажна къщичка, която не е била ремонтирана от 40 години и вече се разпада. Терасата е на път да падне, а банята е колкото кутийка. Няколко пъти баба ми се е опитвала да възстанови нещата, но средствата все не и достигат. Тя е много добра и споделя дори последната си стотинка с другите хора, затова и получава много подкрепа, но има и разходи за дърва, отопление, електричество, вода и т.н. Много бих се радвала, ако можете да и помогнете! Надявам се да одобрите баба ми!
Благодаря!

Milena

от Milena • 03.04.2021

Имам нужда от помощ баща ми е с отрязан крак майками е с инсулт засегнал е част от паметта понякога си губи разсъдака. Работя е чужбина но немога себе си да издържам помагам когато мога,имат нужда от ремонт на къщата доста е зле.

Владимир

от Владимир • 30.03.2021

Здравейте,
На 13.02.21 год отпарвих едно предложение към екипа.
Доста време мина и никакъв резултат . Все пак форума , ако може така да се нарече , е едностранен. Някой си индивид пише нещо , споделя нещо , но то си остава някъде в постранстовото.
Не е ли редно някой от екипа да чете тези споделени мнения и да взема отношение към написаното.
Все пак това е елементарно уважение към хората които са отделели време и енергия да споделят нещо . Нека тези мнения , колкото и да са неприятни за вас , не остават като "глас в пустиня" . Елементарно е. Четете и отговаряйте /към екипа/ уважавайте и чеждото мнение.
Все пак се надявам някой да прочете тези редове.

Роза Благоева Бадева

от Роза Благоева Бадева • 29.03.2021

Здравейте,как би могло да се свържа с Бригада нов дом.

Кина

от Кина • 06.03.2021

как мога да кадидацвам

Татяна Тенева

от Татяна Тенева • 25.02.2021

Здравейте...как можем да помогнем на едно семейство с две деца и една майка ... наистина имат нужда от помощ...от с.Бяга обл.Пазарджик...Благодаря предварително ❤️

Надя Костова

от Надя Костова • 20.02.2021

За мен това са мързеливи хора. В нито един дом не видях чистота . Смятам ,че може да се живее с малко , но изчистено и подредено . Вашто предаване е излишно.

Ава

от Ава • 18.02.2021

Здравейте!Как може да запиша за участие близък роднина?

Владимир

от Владимир • 13.02.2021

Здравейте ,
Аплодисменти за предаването. Разбирам , че това което правите е с добри намерения. Помоща към тези хора е безценна. Но както е писано в библията вместо да нахраниш някого с една рибо , по -добре е да го научиш да лови риба. Разбирам , че тези хора нямат финасова възможност да ремонтират жилищата си и живеят в ужасни условия , да не кажа не човешки. Но в същия момент от епизодити се вижда , че жилищата са в разхвърляно , не подредено състояние. На всякъце цари хаос и мръсотия. За това смятам , че може да нямаш пари да си ремонтираш жилището или да си подмениш мебелите , но да го потдържаш чисто , подредено и спретнато не се изискват пари. Просто манталитет. Тези хора са свикнали да живеят в мръсотия и хаос. За това имим едно предложение. Направете посещение на приблизително 1 год. след чудесния ремонт на всяко жилище. Предполагам , че изненадата ще е голяма. Убеден съм , че поне 70 % от ремонтираните жилища няма да са в състояние в което сте ги заснели след ремонта. Иска ми се да не съм прав , но както казва любимия ни премиер "Такъв ни е материала" . Много хора му се обидиха но не е имало защо.
Помогол съм на много хора , но както ви казах по-добре е да научиш човек да лови риба вместо да го нахраниш един път.
Още веднъж ви поздравявам за това което вършите , но ако предлижението ми ще ви заинтригува направете посещение и проследете как живеят тези хора след като сте им сбъднали мечтите.
Поздрави !

От боряна виолетова кръстанова

от От боряна виолетова кръстанова • 24.10.2020

Молави хора нождаясе от помошта на бригада нов дом молави дами помогнете имам едно дете живея бес вода и кухня и бес толетна молави дами звнат от бригада нов дом 0892396913

milka

от milka • 23.10.2020

Пиша ви ако може да помогнете на един баща.с 4 деца които сам ги гледа.Неработи поради факта че трябва да води на градина децата си.Бащата и четирите му деца са в Рудник.

Божана

от Божана • 17.07.2020

Харесвам предаването ви и ще бъда много благодарна . Ако влезете и в моя дом .Аз съм самотна майка с две големи деца . Докато бяха живи родителите ми що годе се справяме .беше останала само банята за ремонт купих плочки и немогат да я направя дъщеря ми е първа година студентка сина ми догодина абитуриент.на една заплата кое по-напред да направя.телефона ми за връзка е ++++++++++.

Миглена

от Миглена • 28.05.2020

Здровейте бригада нов дом казвам се Миглена на 28години от град София майка съм на 4 деца 3 момичета и едно момче първото ми дете го родих на 16 години от тогава о миналата година живеех с мъжът ми и четерите ми деца но той хрез 2016 година заболя от рак на ливните възли той почина миналата година на 25 юли на рождения ден на най малкото ми дете Михайл и живеем в Горни Богоров в момента издържаме е на заплатата на мъжът на майка ми не получавам никакви помощи оствен децките на децата те са 140лв весечно моля ви помогнете ни да заживеем на едно по добро място

Вергиния Банчава

от Вергиния Банчава • 22.05.2020

Здравейте госпожо
Много уважавам вашето предаване ще ви бъда благодарна ако ме изберете а.Ас няма да крия баба съм на пет внучета снаха ми се грижи за тях а синът ми работи
Имаме нужда от помощ за ремонт на нашия дом което не ние по силите .Ас съм с множество заболявания но работи помагам на децата си с каквото мога
Съпругът мие със инсулт също така е и със стентове защото има и други заболявания
Ас и моите деца ще бъдем много щастливи ако ни изберете и внесете радост в нашия дом

Благодаря ви предварително

Валя

от Валя • 22.05.2020

Здравейте,интересно предаване,единственното което гледам.За съжаление не намирам контакти с вас.
Не знам и какви са изискванията ви за участие.
Моето предложение е --стара къща в голям град.
Това е стара къща и е нужна интелигентна мисъл със смели решения като вашите,за бедноста не пиша,тя е повсеместна,банята и тоалетната са на двора ,ако изобщо могат да се нарекат така.

Валя

от Валя • 22.05.2020

Здравейте,интересно предаване,единственното което гледам.За съжаление не намирам контакти с вас.
Не знам и какви са изискванията ви за участие.
Моето предложение е --стара къща в голям град.
Това е стара къща и е нужна интелигентна мисъл със смели решения като вашите,за бедноста не пиша,тя е повсеместна,банята и тоалетната са на двора.

„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV Как ще коментирате това?
„Бригада нов дом” пише приказки за семейства от 10 март по bTV
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.