Мнения за: Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

«1234567891011121314»

140 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

САЩ

САЩ10.12.2018, 23:53:03 ч.

Реплика към Violeta Petrova

Виолета, Нури успя да изкопае брадвата, просто брадвата се счупи. Не не се дават никакви наказателни точки, защото ако някой уред се счупи те автоматично го заменят с нов. Това е в регламента. Така че престанете да повтаряте едно и също нещо а прочетете правилата.

Отговори на САЩ

CAЩ

CAЩ10.12.2018, 23:46:07 ч.

Това предаване, наистина ще раздели българите на националисти и толерантни хора. Не забравяйте, че Първата и Втората световни войни са започнали заради националистични идеи.

Хитлер е бил националист!! По добре не пишете защото само се излагате като Георги с националистичните си и отживели мнения. Дано в България да няма много такива споделящи националистични възгледи.

Хората на земята в този момент се стремят да стъпят и превърнат Марс в нормално функционираща планета и то с една цел- да спасят човечеството на земята. След 20 години ще говорим за хората от Марс и хората от Земята. Вие все още българи ли ще се наричате?

Отговори на CAЩ

Violeta Petrova

Violeta Petrova10.12.2018, 23:42:02 ч.

Реплика към 123456

Много лошо съдийство Иван, не е честно от ваша страна да давате още веднага голяма секира на НУРИ.За мен Нури не победи справедливо.

Отговори на Violeta Petrova

САЩ

САЩ10.12.2018, 23:33:42 ч.

Реплика към Ася Иванова

Още един път ще ви опресня българската история. Помаците не са турци, това са българи похамеданчини през турското робство и то главно в Родопската част на България. В България има българи християни, българи мюсулмани българи будисти и т.н. Трябва ли да съдим хората, коя религия изповядват.?

Победи смиреният Нури, а не надменния Георги. Слава на Бога.

А, да уточня, аз съм християнка.

Отговори на САЩ

анонимен

анонимен10.12.2018, 23:24:14 ч.

:Милена се обърна с прощалното си писмото към всички с изключение на Нури , без да пропусне да подчертае ,че си прилича със Жоро. Да, така е ,всички злобари ,егоисти и завистници си приличат, но който зло вещае, зло намира. Нури е в играта и неговото предвижване към финалната игра зависи от гласуването на отпадналите участници утре и вдруги ден.Вярвам,че здравия разум ще надделее и Нури ще бъде включен във финалната четворка, когато предаването ще включи нас - зрителите да кажем какво гледахме три месеца, какво разбрахме и постигна ли целта си предаването,когато милионната зрителска аудитория покаже своята обективност. Нека нашият глас на справедливостта възтържествува! Нека се разбере , че ние решаваме!

Отговори на анонимен

Николай Христов

Николай Христов10.12.2018, 23:11:02 ч.

На този Нури все му избират удобни за него игри.И го направиха голямята работа.Защо нямаше силови игри,че да го видим как Аллах ще му помогне.Даже и Роси ще го помете,.да не говорим за мъжете.А за алманаха?Срам и ужас.А бил достоен за за най-БЪЛГАРСКОТО предаване.

Отговори на Николай Христов

Лидия

Лидия10.12.2018, 22:59:38 ч.

Реплика към Ася Иванова

Ася Иванова. Чистокръвна българка съм. Но фермата се казва Съединение. Няма значение кой каква религия изповядва. Трябва да има търпимост към другите религии. Най-страшното е когато се воюва на религиозна основа. Омразата ви е заслепила. Не ви ли прави впечатление псувните на някои от участниците. Нецензурният език. Хората се оценяват по стоиностни качества, а не по това каква религия изповядат.

Отговори на Лидия

Mandy

Mandy10.12.2018, 22:59:11 ч.

Реплика към Ася Иванова

Е, къде е вашата търпимост госпожа Ася Иванова- Балканска? Типично за балканите поведение, да не уважават различните от тях и дори да ги мразят и ненавиждат. Както и Жоро и сие се от отнасят към Нури, защото той не им отврущаше на заяжданията и омразата, казвайки, че религията му не му позволява. И тея мачовци - Жоро, Роман и Дидо дори, не можаха да си начешат християнската краста. Умираха от яд и мъка, че не им отвръща, тъпа и! Живяли ли сте госпожо в общество с различни религии. Защото аз живея в такова - в една държава, с размерите на София, живеят будисти, таоисти, мюсюлмани, християни, сикхи и какви ли не още. И има търпимост и уважение, а вие тук сте затънали в мрак и бедност, и ето затова всеки различен ви побърква!

Отговори на Mandy

Ани

Ани10.12.2018, 22:56:10 ч.

Най накрая тоя злобар си тръгна БравоНури.Чета коментарите и виждам и други злобари , който са от неговото семейство или обкръжение. За това сме в такова положение . Кога ли ще се научим да сме добри!!!

Отговори на Ани

Светла Стоева

Светла Стоева10.12.2018, 22:52:43 ч.

Единственият стойностен човек не фермер не състезател а ЧОВЕК е Нури !! Срамувам се че съм българка !! Ние не можем да приемем различния особено ако е пъти над нас затова сме на тоя хал !! И затова бягат достойните ни млади хора от тук Ние се самоизяждаме помежду си и ето как приемаме тези които не са "наши " и по добри ! Не ми се пише за останалите Дидо и Роман --жалки хора ! Злоба завист нескрита неприязан към човек който не обиди никого с нищо помагаше на всеки за всичко раздадесе без шум навсякъде но дори и водещите проявиха безразличие към него и ми паднаха в очите !Да формата не е лош но тук няма НИКАКВО съединение !Той е израз на нашето разединение и ПРОСТОТИЯ !

Отговори на Светла Стоева

Добави коментар »

«1234567891011121314»

Коментари за "Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година"
Страница 4 от 14 • Коментари 140

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg