Мнения за: Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

«1234567891011121314151617181920212223»

225 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

анонимен

анонимен06.12.2018, 23:29:34 ч.

Реплика към Лидия

Съгласна съм с вас уважаема Лидия . Както Нури каза на Георги така не се печелят гласове и аз като вас не съм сляпа за истината , но за съжаление всичко е предрешено така както миналата година наградата беше дадена на Яни , не на Калоян благодарение на манипулантите Иван и Андрей. Вие видяхте ли афиширан зрителския вот, защото и сега няма да го видим.Аз виждам в тези играчи онизи черти на българина , които няма да събудят възхищение у зрителите в тези 51 страни , твърде меко казано.

Отговори на анонимен

Евжен

Евжен06.12.2018, 22:54:51 ч.

Реплика към Лидия

Преди всичко сме човеци. Това разделение,което не само Георги, но и много голяма част от участниците и дори водещите споделят, доказва нивото на тези хора и защо много хора напускат България и търсят свобода за изява в други страни. Още, Чудя се за какво Съединение говорят, когато погледите на хората са се устремили към Марс.? Има много голям нацонализъм в това предаване, още и много остарели и ненужни неща, пълни с предразсъдъци.

Водещи, как позволявате такова псуване във ефира без да налагате наказание на участниците си. ( Георги и Румен псуват непрестанно) Ако едно невръстно дете гледа това предаване първото нещо което ще научи е как да псува.

Ако живеете в САЩ , много голяма част от участниците ви ще бъдат считани за националисти и расисти. А това е много, много непопулярно.

Да ние българите сме дали хубав пример в много области, но не само ние сме дали на света.

Предаването още говори, за много ниско самочувствие и някаква дълбока, неукротима завист към тези българи, които са заминали от България. Каква нищета на мирогледа. Горкият Георги и всеки, който мисли като него.

Бод да ви помага мили българи от България и приятно посрещане на празниците

Отговори на Евжен

Лидия

Лидия06.12.2018, 21:53:24 ч.

Големи гадняри. Най-заслужилият за победител е Нури. Най-работният и най-способният от всички участници във този формат. Голям простак е Георги, подлец и лицемер. Дидо и Роман също. Но Милена е една безкрайно зла жена. Това личи от цялото й излъчване. Всички са настроени срещу Нури и Росица. Няма никакво съединение. Гадост!

Отговори на Лидия

анонимен

анонимен06.12.2018, 10:01:36 ч.

Единствено Нури заслужава да е финалист За другите каквото и да се каже е малко Най-много ме дразни Георги и Роман То не бе самочувствие , лицемерие, подлост и какво ли не още. Жалко че Андрей умишлено не прие отговора на Нули.Много нечестно от Андрей Какво значение как се дават черупките Дори по селата действително се начупват и така се

дават . И за какво съединение ми говорите Нури и Росица буквално ги изяждат останалите вълци. А Нури и Росица са най-работливите във фермата жалко за формата , защото този е най-слабият и да не пророкувам , на е провал за Иван и Андрей. Нагласена работа по българси.

Отговори на анонимен

Анонимен

Анонимен04.12.2018, 22:24:42 ч.

Много нечестно постъпиха с Нури. Той отговори на Алманаха .въпроса беше какво се слага.... и той каза черупки. А дали са на брашно или на жулиени няма никакво значение. Браво на продукцията

Отговори на Анонимен

Зоя

Зоя04.12.2018, 17:00:02 ч.

Горкото момче Нури е попаднал сред глутница вълци.за никой нищо лошо не говори и не прави, а винаги е на дулото на пушката.Това дето се споменава непрекъснато помака е чиста дискриминация.

Отговори на Зоя

Лъки

Лъки27.11.2018, 09:44:07 ч.

Реплика към ДИДИ

Диди,оценката ви е болезнено вярна,и това е,ЗАЬСЪЖАЛЕНИЕ нивото, извадка на средният Българин,убидна ПОСРЕДСТВЕНОСТ,до някаде, показв и ,ПРИЧИНИТЕ, защо живеем вече 29г.в това вунящи на духовна и матерялна мизерия, и напълно рекомуниэирано,☆мутренско милиционерско блато☆!

Беспорно ,нивото на всички,ни кара да се срамуваме,Диди!-,Но не мислите ли,демагогията,на Александра е нещото което,кара мислещият човек да му се повдигне!КАЧЕСТВО НА Жалък ДЕМАГОГ,(лъжец),кълнеше в любов към Лил,И съвсем БЕЭПЪРДОННО ,тая неина любов,я изпраща на гилотината,като вторият път лично я екзутира???....Та,хубаво Българче,малко или много оценката вие,потресяващо вярна,....и незнам защо сте пропуснала Весела,?и ако е от симпатии?,уверявам ви и аз мисля,че в това момиче,има много човечност....А,и бих преразгледан статута на Дидо,???...?БЪДЕТЕ ЗДРАВА.

Отговори на Лъки

Лъки

Лъки27.11.2018, 06:53:30 ч.

КАК Е ВЪЗМОЖО,ДА НЕ БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА(ОТ сафермерите),И ПОРИЦАНА ТАЗИ ВУНЯЩА НА ПОСРЕДСТВЕНОСТ,ДЕМАГОГИЯ,ДЕМОНСТРИРАНА НА ДВА ПЪТИ ОТ Александра,спрямо Лили?ЕДНО,НЕМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ,ПРИСЪЩО НА ПОДМОЛНИТЕ,И БЕЗ ДОСТОИНСТВО ХОРИЦА!-БЕЗПЪРДОННОСТ,КЪЛНЯЩАСЕ В"БЕЗРЕЗЕРВНА" ЛЮБОВ,КЪМ "УЖ"НАИ ГОЛЯМАТА И ПРИЯТЕЛКА ЛИЛИ?ВИД СЪДИЗЪМ ИЛИ,ВУНЯЩА НА МАЛКИЯТ,ЧОВЕК НЕМОРАЛНОСТ'Е ДА ИЗПРАТИШ ДВА ПЪТИ *ЛЮБИМ ЧОВЕК* НА ЗАКОЛЕНИЕ,И ВТОРИЯТ ПЪТ,ТИ ЛИЧНО ДА Я ЕГЗЕКОТИРА?ЧУСТВО НА ПОГНУСА,ПОРАЖДАШ,АЛЕКСАНДРА,НЕЧИСТОПЛЪТНО МАЛКО,ЧОВЕЧЕ СИ,НАМРАЗИХ ПРЕДАВАНЕТО ЗАРАДИ,МАЛКАТА ТИ ПРОДАЖНА ДУШИЦА!!!

И НАИ СТРАШНОТО,УБИДНАТА НОРАЛНА ПОСРЕСТВЕНОСТА НА СЪФЕРМЕРИТЕ,НИКОИ НЕ ЗАБЕЛЯЗА,КАМОЛИ ДА ПОСОЧИ КРЕЩЯЩАТА ТИ,ПОСРЕДСТВЕНОСТ?!

И ВИЕ,ЛИЛИ,АКО,НЕ ВИЖДАТЕ,ТАЯ УБИДНА ЗА ЧОВЕШКОТО ДОСТОИНСТВО,И ОТНОШЕНИЯ,ДЕМАГОГИЯ,ЗНАЧИ ЗАСЛУЖАВАШ СЪДБАТА СИ(БЯХТЕ МИ ЛЮБИМКА,А ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВА ЛЮБОВТА ВИ!)

Отговори на Лъки

Владо

Владо27.11.2018, 05:40:55 ч.

Спор пърщящ,от убидна посредственост,между типичен,тъпанара ,изпитващ носталгия,към наи престъпната идеология състеществувала някога на тази планета,*КОМУНИСТИЧЕСКАТА*Иван(Германеца) и безпомощният ,в обосновката си спортист-антикомунист, Владо Николов.Които не можа,простичко* да обясни на цървула Иван,и защити аргументирано,защо е омразна тази,СЪСИПВАЩА НАЦИЯТА НИ КОМУНИСТИЧЕСКА идеология?!,И ОБЯСНИ НА,ШАЕКА*,чи всичките,тия упреци за,престъпления,пребиване на Бабите ни,прогонване на 65%от работоспособното ни население,тоталният страх, и пълната духовна и матерялна нищета,са,виновни,глупчо ИВАНЕ *НКВДииският 9еветосептемврииски слугинаж,*СТОЛЕТНИЦАТА*И НЕНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ,*БКПеиски кланове окопирали на 100%полит.пространството ни!*И планирано хвърлили ни,в това вунящо на бездуховност и мизерия,*мутренско милицйонврско блато*с ДВЕ, идеални цели,СПОКОИНО,БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО,натрупване на,първичният си *едър червен капитал*И ОПАЗВАНЕ НА,ВЛАСТА(иначе одавна,да са,си получили справедливите присъди)НО,НАИ СТРАШНОТО,Е ,ЧЕ ТОВА,мракобесие'е,съвпадащо с диалектиката и имперски амбииции,на кремалските им кукловоди,*РАЗДЕЛЯИ,ПРИТИВОПОСТАВЯИ И ВЛАДЕИ*!!!Та Иване,този престпен апокалипсис,В КОИТО ЖИВЕЕМ,ВЕЧЕ 29г.е плод на ТВОИТЕ"хора"*,давали ти,тази сигорност,да не заключваш къщата си и,като овца,да живееш 45г(точно са,74г)в един затворен,ОБОР,на,които момче,ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ, МИРИШЕШ И ЖВЕЕШ,(без значение,че си вГермания) и 30г.по късно!.. Please think about it?.ПОМИСЛИ??

Отговори на Владо

Mariana

Mariana18.11.2018, 21:00:14 ч.

Mnogo e naglaseno vsichko. Bitkite sa za tozi koito pravi seir.Niama emigranti vsichki sme balgari. Sramota. Bitkite za Mitaka.

Отговори на Mariana

Добави коментар »

«1234567891011121314151617181920212223»

Коментари за "Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година"
Страница 19 от 23 • Коментари 225

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg