Мнения за: Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година

«1234567891011121314151617181920212223»

221 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

жоро

жоро07.12.2018, 10:39:17 ч.

Георги си показа истинското лице - ЗЛОБАР и ЛИЦЕМЕР ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ НУРИ БЕ ГЕОРГИ? Стига си ритал и злобял, защото ако Иван и Андрей са безпристрастни / каквито трябва да са/ то не виждам с какво си повече от Нури. Ами да - злобата ти е в повече. Аз съм българин , но това не ми дава право да мразя помака Нури. Нима не виждате, че той е най-трудолюбивия и способен човек във фермата На кого е казал лоша дума или го е обидил както правят голяма част от Вас - особенно Георги и слугата му Роман.

Отговори на жоро

Славка

Славка07.12.2018, 10:08:51 ч.

Много харесвам предаването. Отдавна исках да споделя, на 05.10м.2018г. имаше празник в гр.Стара Загора. Тогава аз реших че изкам да направя подарък на фермата, направих моята любима пита. Занесох я там където се провеждаше играта. Дадох я на Станислав, после реших да се обадя и на Николай. Казах, че това е подарък за фермата. Никола обеща че ще я предаде. Когато разбрах, че Иван и Андрей са престигнали решиж да се срещна с тях, но охраната не ми позволи.Изкам да знам, питката стигнали до там или не.

Отговори на Славка

ДИДИ

ДИДИ07.12.2018, 09:50:21 ч.

Искам да попитам Симеон кой е по важен биологичния родител или този който те е отгледал ? Защо казва че е сам при положение бе този който го е отгледал е жив ? За съжаление той не е единственият който не уважава възрастните.Имам чувството че вече всички лицемери започнаха да показват истинските си лица.Злобата на всички срещу Нури беше кулминацията .Жалкото е че не виждам наистина достоен човек да получи наистина заслужено наградата.Но ГЕОРГИ- СИМЕОН -МИЛЕНА-ВАНЯ -АЛЕКСАНДРА със сигурност не могат да бъдат за пример за тези които ги гледат. Предполагам че вече е решено ........

Отговори на ДИДИ

ДИДИ

ДИДИ07.12.2018, 09:23:10 ч.

БРАВО !!! Постигнахте "ГОЛЯМО СЪЕДИНЕНИЕ " ! Уж се стремим да накараме българите да се върнат в България а се получава настройване на българи с турци ! Защо ГЕОРГИ не уважава религията на Нури ? Защо той не постави ръка на сърцето си и да каже самият той в какво вярва ? В църква сигурно влиза колкото всички нас по празници или когато сме на екскурзия защото сега е МОДЕРНО !!! Защо оспорва мнението на Нури за 500-те години робство ? Има голяма истина в това защото ако са искали затова време са имали възможност да ни затрият като народ.А да си дадем сметка колко училища са открити колко велики българи са успели да прославят България ?! Защо не виждаме това което стана само за 30 години ??? Не може да се отрече че разчитаха на Нури за всички майсторски неща във фермата а сега всички го оплюват типично по български ! нЕ ИМ ПРАВИ ЧЕСТ !

Отговори на ДИДИ

Добрия

Добрия06.12.2018, 23:38:31 ч.

Артисти Станчеви -Георги и Милена немога да ги гледам повече.дано не намразя и предаването

Отговори на Добрия

Добрия

Добрия06.12.2018, 23:31:00 ч.

Напълно съм съгласен с Лидия най големия лайнар е Георги. Дидо не очаквах от него да падне толкова ниско. Каде му остана правдата. Те първа ще види неочакваното.

Отговори на Добрия

анонимен

анонимен06.12.2018, 23:29:34 ч.

Реплика към Лидия

Съгласна съм с вас уважаема Лидия . Както Нури каза на Георги така не се печелят гласове и аз като вас не съм сляпа за истината , но за съжаление всичко е предрешено така както миналата година наградата беше дадена на Яни , не на Калоян благодарение на манипулантите Иван и Андрей. Вие видяхте ли афиширан зрителския вот, защото и сега няма да го видим.Аз виждам в тези играчи онизи черти на българина , които няма да събудят възхищение у зрителите в тези 51 страни , твърде меко казано.

Отговори на анонимен

Евжен

Евжен06.12.2018, 22:54:51 ч.

Реплика към Лидия

Преди всичко сме човеци. Това разделение,което не само Георги, но и много голяма част от участниците и дори водещите споделят, доказва нивото на тези хора и защо много хора напускат България и търсят свобода за изява в други страни. Още, Чудя се за какво Съединение говорят, когато погледите на хората са се устремили към Марс.? Има много голям нацонализъм в това предаване, още и много остарели и ненужни неща, пълни с предразсъдъци.

Водещи, как позволявате такова псуване във ефира без да налагате наказание на участниците си. ( Георги и Румен псуват непрестанно) Ако едно невръстно дете гледа това предаване първото нещо което ще научи е как да псува.

Ако живеете в САЩ , много голяма част от участниците ви ще бъдат считани за националисти и расисти. А това е много, много непопулярно.

Да ние българите сме дали хубав пример в много области, но не само ние сме дали на света.

Предаването още говори, за много ниско самочувствие и някаква дълбока, неукротима завист към тези българи, които са заминали от България. Каква нищета на мирогледа. Горкият Георги и всеки, който мисли като него.

Бод да ви помага мили българи от България и приятно посрещане на празниците

Отговори на Евжен

Лидия

Лидия06.12.2018, 21:53:24 ч.

Големи гадняри. Най-заслужилият за победител е Нури. Най-работният и най-способният от всички участници във този формат. Голям простак е Георги, подлец и лицемер. Дидо и Роман също. Но Милена е една безкрайно зла жена. Това личи от цялото й излъчване. Всички са настроени срещу Нури и Росица. Няма никакво съединение. Гадост!

Отговори на Лидия

анонимен

анонимен06.12.2018, 10:01:36 ч.

Единствено Нури заслужава да е финалист За другите каквото и да се каже е малко Най-много ме дразни Георги и Роман То не бе самочувствие , лицемерие, подлост и какво ли не още. Жалко че Андрей умишлено не прие отговора на Нули.Много нечестно от Андрей Какво значение как се дават черупките Дори по селата действително се начупват и така се

дават . И за какво съединение ми говорите Нури и Росица буквално ги изяждат останалите вълци. А Нури и Росица са най-работливите във фермата жалко за формата , защото този е най-слабият и да не пророкувам , на е провал за Иван и Андрей. Нагласена работа по българси.

Отговори на анонимен

Добави коментар »

«1234567891011121314151617181920212223»

Коментари за "Риалити форматът „Фермата” по bTV тази година"
Страница 18 от 23 • Коментари 221

Добави коментар

От

Антиспам защита Защита от спам роботи: Въведи кода който виждаш в полето по-долу. Ако срещаш проблем с използването на това се обърни към администратора на сайта.

*potv.bg си запазва правото да изтрива или редактира коментари.

Не пропускайте

Популярно в poTV.bg