Преминете към основното съдържание

Коментари за
Турският сериал "Великолепният век" се завръща с трети сезон


Турският сериал "Великолепният век" се завръща с трети сезон

Към текста

Как продължава все по-заплетената история на султан Сюлейман и Хюрем в ефира на TV7 от 2 октомври, всяка сряда и четвъртък, 20:30, когато стартира трети сезон на "Великолепният век" .

Анелия

от Анелия • 18.04.2014

Как може наистина да заместят Хюрем ? Невъзможно ! Искам и аз Хурем като Мирием Узерли и точка няма да приема никоя друга.Дано да ни уважите исканията.А колкото до Мирием Узерли не се пада на всеки тази чест да бъде султанка и любимка на султан Сюлейман.Сигурно е уморително и дете имаш нека да мине малко време,но моляте Мирим Узерли този филм много ни стана интересен на цял свят даже.Ти го играеш много добре вживяваш се истински няма да се учудя ако почнат в всички филми да те викат.Мирим ти може да не искаш,но моляте заради нас върни се ?!?

Dani

от Dani • 18.04.2014

Тази която ще замества Хюрем изобщо не е хубава остави че не е и млада как може ? Не разбраха ли че никой няма да иска да гледа Велеколепният век без Мирием Узерли ? Тя играе много добре и е много красива тя е най-хубавата в света не може така някаква грозница да я измести на 48 ужас без Мирием Узерли филма е нищо.Надявам се Мирием да се оправи и да се върне на работа.Моляте Мирием Узерли няма да е същия 3,4 или които и да е сезон без теб ! не позволявай някаква да те измести искаме теб

Турският сериал "Великолепният век" се завръща с трети сезон Как ще коментирате това?
Турският сериал "Великолепният век" се завръща с трети сезон
За да коментирате с Вашето име, моля, влезте в профила си.

Коментарите се преглеждат и одобряват от модератор.