Актуално Какво ще се случи...

Комедийните сериали „Майк и Моли” и „По среда” с нови премиерни сезон по bTV Comedy

Добави коментар

Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” и хитовият „По среда” с нови премиерни сезон по bTV Comedy

Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” ще дебютира с нов сезон  на 8 декември по bTV Comedy.

Епизодите ще се излъчват всеки делник от 22:00 часа. Поредицата, чиито автори са  създателите на „Двама мъже и половина” - Марк Робъртс и Чък Лори, пресъздава любовната история на двама души, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота. Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне.

Майк и Моли

Партньор на Майк е Карл Макмилан. Той е слаб бърборко, който насърчава Майк по пътя към отслабването и романтиката. Един ден Майк среща Моли Флин (Мелиса Макарти), симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор. За Моли не е лесно да се фокусира върху интелигентните решения, докато живее със сексапилната си по-голяма сестра Виктория (Кейти Миксън) и майка им Джойс.

Майк и Моли

В премиерния четвърти сезон на "Майк и Моли" връзката на пухкавата двойка ще бъде изправена пред редица нови предизвикателства. След като се изповядаха един на друг Майк и Моли започват да преоткриват себе си. Моли е на кръстопът в кариерата си и решава вместо да учи деца да стане...писател.

Майк и Моли

Майк от своя страна е решен да живее всеки ден като за последно, изпадайки в посттравматичен шок и също се колебае относно работата си. Дали двамата ще успеят да бъдат себе си, ще стане ясно в премиерния четвърти сезон на „Майк и Моли”.

Майк и Моли

Хитовия сериал „По средата” също ще се появи в ефира на bTV Comedy с премиерен сезон на 12 декември от 9.00 часа. Новият за зрителите 5-ти сезон ще се излъчва през уикенда. Той ще бъде изпълнен с много емоции и животопроменящи събития, както и с куп вълнуващи новини за голяма част от любимите герои. Пред едно голямо изпитание е на път да се изправи Сю, Брик е обхванат от любовни трепети, а Франки и Майк ги очакват не чак толкова добри новини.

По средата

"По средата" разказва за живота на средностатистическо американско семейство, което живее в неголям град в Индиана. Майката - Франсис (Патриша Хийтън) е продавачка на употребявани автомобили. С иронично остроумие и чувство за хумор тя успява да запази семейството си цяло. Съпругът ѝ Майк (Нийл Флин) е управител в местна фирма и има стабилно влияние в семейството. Жонглирайки между смени в работата и поръчване на храна за вкъщи, която се консумира пред телевизора, двамата успяват да отгледат трите си деца. Най-големият син Аксел (Чарли МакДърмът) е тийнейджър, на когото му липсва мотивация, добър е в спорта, но не и в академичните науки. Сю (Идън Шер) е ентусиазирана млада дама, която  има проблеми с общуването. Най-малкият в семейството – Брик (Атик Шафър), е интелигентно дете, което обича да чете книги, но е и изключително интровертен.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: По среда , Майк и Моли

В програмата:

16:00 25.04.2024
Тв програма bTV COMEDY
16:00 26.04.2024
Тв програма bTV COMEDY
01:00 28.04.2024
Тв програма bTV COMEDY