Актуално В програмата

Кой ще сложи „Черешката на тортата“ в последната седмица за сезона

Добави коментар

Мария, Гери Малкоданска, Петко Димитров, Мартин Гаджев и Августин Господинов от понеделник до петък, 20.00 часа по NOVA

Мария, Гери Малкоданска, Петко Димитров, Мартин Гаджев и Августин Господинов от понеделник до петък, 20.00 часа по NOVA

Най-пъстрият екип влиза в последната за сезона седмица на  „Черешката на тортата“ по NOVA. Поп-фолк дивата Мария, момичето на всички времена – Гери Малкоданска, танцуващият бизнесмен Петко Димитров, многократният републикански шампион по кикбокс Мартин Гаджев и Илиян Любомиров, познат повече с литературния си псевдоним - Августин Господинов, ще мерят сили в кухнята от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Седмицата ще започне с 5-степенно изискано меню, което Мария приготвя за 35-годишния си рожден ден. Под вещия поглед на шеф Петър Николов, организираната дама ще създаде виртуозно меню, което няма нищо общо с балканските манджи, а ще носи финес и елегантност, които впечатляват дори шеф Манчев. Не пропускайте да видите и каква изненада е подготвила Мария за гостите си – в 20.00 ч. по NOVA.

Гери Малкоданска

Във вторник, 14 февруари, Гери Малкоданска ще покани гостите в новия си дом. Чаровната водеща ще заложи на азиатската линия в кухнята, вдъхновена от пътуването ѝ до екзотичния Тайланд, а всички продукти ще са био. Не пропускайте да видите харизматичната Гери в нова роля, както и да разберете какво е егног – само по NOVA.

Петко Димитров

Бизнесменът и баща на три деца – Петко Димитров ще посрещне в сряда гостите си в ресторант. Талантливата му съпруга Яна идва на помощ, но Петко ще държи здраво кулинарното кормило. Той е и третият фен на рибното меню за седмицата. Как канго джъмпса се вписва с киноата със скариди, ще гледаме сряда вечер от 20.00 часа.

Мартин Гаджев

Четвъртък ще разкрие какво освен буквата „К“ е общото между кикбокса и кулинарията. Многократният републикански шампион по кикбокс, основател на фитнес и спортна академия – Мартин Гаджев ще посрещне гостите си с ресторантско 4-степенно меню и трогателна изненада.

Илиян Любомиров

Поетична петък вечер с Илиян Любомиров очаква аудиторията, обичаща хубавата литература, толкова колкото и хубавата храна. Дали познатият с литературния псевдоним - Августин Господинов ще жонглира виртуозно не само с думите, но и с хранителните продукти, предстои да видим в петък вечер, от 20.00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир