Актуално В програмата

Кои ще са 4-мата финалистите в Hell’s Kitchen 2019 ще стане ясно тази седмица

Добави коментар

10 дни делят професионалните готвачи от 100-те хиляди лева и договор с Виктор Ангелов – ще има ли задруга на мъжете срещу малцинството на жените? Гледайте Hell’s Kitchen тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

 Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще следят със затаен дъх как един готвач ще изненада доста приятно шеф Виктор Ангелов и ще му приготви най-красивата чиния, която е презентирал през целия си сезон на Hell’s Kitchen, а друг … ще го разочарова истински. Напрегната вечерна резервация, броени дни преди финала на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, ще провокира професионалните готвачи да пазаят настървено куртките си, да се съсредоточат в собственото си представяне и да готвят като „за последно“. Дали липсата на доверие между съотборниците ще спъне сериозно колективната работа в кухнята? Ще има ли все пак задруга на мъжете срещу малцинството на жените и кои ще са четиримата топ готвачи, които ще отидат на финал на Hell’s Kitchen – ще разберем тази седмица -  вторник, сряда и четвъртък от 21:00 часа само по NOVA.


Дневното предизвикателство пред черните „нинджи“ на шеф Виктор Ангелов ще покаже доста нахъсани за победа готвачи в една наистина оспорвана надпревара. Състезателен дух ще владее кухнята, а професионалистите ще са настървени за първокласни чинии по собствена рецепта. Ще им се наложи да демонстрират умения по пресметливост, творчество и креативност, а накрая и могат ли да готвят като за отличен. Какво ще измислят топ готвачите, за да впечатлят своя шеф – ще разберем след броени часове. Един готвач ще го накара да ахне, други ще покажат, че само с напъни топ кулинария не се прави, а трети ще го разочароват като никога досега със шизофрения в чиния. Победителят ще отстреля конкуренцията със замах и ще продължи с точния мерник за награда, а загубилите отново ще се потят в кухнята.

 

Добави описание


Десет дни делят професионалните готвачи от голямата награда в Hell’s Kitchen - 100 хиляди лева и договор за работа в екипа на шеф Ангелов, и това ще направи вечерната резервация още по-оспорвана и тежка. Бомба със закъснител ще цъка в Кухнята на Ада заради проблеми с бъркани яйца, отново неумение как се правят суфлета, а една полента ще е в основата задругата на топ готвачите да заработи. Ще видим ли как мъжете се обединяват срещу жените и кой ще бъде първия номиниран за напускане на Hell’s Kitchen тази седмица? Със сигурност кулинарната война ще опъне нервите на най-добрите готвачи на България в оспорвата битка за място между 4-мата финалисти в шоуто. Ще успеят ли да завършат вечерната резервация или съперничеството в кухнята ще изпепели Кухня на Ада ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Сладкарката Стефани направи немислимото в Къщата на Ада

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Поразяващата уста Фънки жури в Hell’s Kitchen заедно с шеф Ангелов

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen