Актуално В програмата

Кой ще представи България в „Детската Евровизия 2015”

Добави коментар

Кой ще представи България на един от най-престижните конкурси в Европа – „Детската Евровизия 2015” – ще стане ясно скоро в ефира на bTV.

Детската Евровизия 2015Кой ще представи България на един от най-престижните конкурси в Европа – „Детската Евровизия 2015” – ще стане ясно скоро в ефира на bTV.

От средата на август зрителите на bTV ще могат да проследят националната селекция за „Детската Евровизия 2015”, на която се явиха стотици талантливи деца от цялата страна. В последния етап от избора зрителите ще гласуват за своите фаворити в интернет, а финалистът, събрал най-голяма подкрепа, ще бъде новият представител на България за „Детската Евровизия 2015”.

Тринадесетото издание на „Детската Евровизия” ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчи на живо по БНТ. България получи покана да организира песенния конкурс благодарение на триумфа на Крисия, Хасан и Ибрахим на конкурса в Малта през 2014 г. Надпреварата се организира от Европейския съвет за радио и телевизия (EBU).

Мотото на тазгодишното издание на „Детската Евровизия” е #discover (#откривай).

В края на годината милиони зрители от цял свят ще наблюдават впечатляващо шоу и ще имат възможността да открият България като страна на древна култура, красива природа и богата история.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Евровизия

България се класира на финал на Евровизия 2021

Тази вечер България ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия 2021

Азис, DARA, Зуека, Геро ще участват в концерта на Виктория за Евровизия

41 държави ще участват на Евровизия 2021

Евровизия обедини милиони зрители от цял свят със своето виртуално музикално шоу