Актуално В програмата

Кой автомобилен гигант става клиент на български стартъп за виртуална реалност – гледайте в UpDate

Добави коментар

В събота технологичното предаване среща зрителите с новия главен оперативен директор на Viber – Офир Ейял

Авторитетно име в автоиндустрия е новият клиент на българския стартъп за виртуална реалност QuarkVR. Коя е компанията – ще разберете в технологичното предаване UpDate, тази неделя, от 19:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

 

Добави описание


QuarkVR разработва софтуер за безжични очила за виртуална реалност, които предоставят високо качество на графика и картина на зрителя. Проектът на компанията позволява и стрийминг на картината на много потребители едновременно в едно и също пространство. Пред водещия на UpDate Бойчо Попов съоснователят на QuarkVR Красимир Николов ще разкрие как се привличат инвестиции за над 500 000 лева, какви са целите на компанията и кои са новите ѝ клиенти.

 

Добави описание


В събота UpDate ще срещне зрителите с главния оперативен директор на Viber - Офир Ейял.  Той заема този пост от началото на годината и отговаря за различните продукти, UX дизайна, customer support, производството на съдържание, оперативния и аналитичния маркетинг на компанията. Работи във Viber от 2014 години, а преди това е бил продуктов мениджър в Citi Innovation Lab.

 

„Централна и Източна Европа, и България в частност, е регион, в който делът на хората, които притежават смартфони и са потребители на услугата Viber, е висок. В този регион той варира между 70 до 90%, което означава, че в някои страни девет от всеки десет души, които имат смартфон, имат и Viber“, заяви Ейял пред Елена Кирилова.

 

Не пропускайте технологичното предаване UpDate – тази събота и неделя, от 19,30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: UpDate

Иля Кретов разкрива плановете на eBay за българския пазар пред Bloomberg TV Bulgaria

Кои са причините за бързото израстване на Израел