В програмата

Коцето Калки превръща хит на DARA в ария за новия си образ в "Като две капки вода" по NOVA

0/5

Коцето Калки превръща хит на DARA в ария за новия си образ в "Като две капки вода" по NOVA

„Както се вижда, аз съм нестандартен, но изпълнителите, които ми се падат, също са такива. В подготовката за образа на DARA предложих на Милица да включим в парчето и хор - фразата „К‘во не чу“ звучи доста сериозно, така че би се получило страхотен марш“, шегува се Коцето Калки. 

Актьорът и певец, който ще се превърне в младата поп изпълнителка, допълва, че е предложил и оперен вариант след вдъхновението му от Никола Гюзелев, но Милица го е върнала към мисията „секси гадже с нахакано поведение“.

 

„Ще има доста танци и някои ориеналски чупки в пеенето, което не е никак лесно“, коментира Калки, който ще се преобрази в бунтарско момиче в "Като две капки вода" в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

 

В съботния ден Коцето Калки и Люси Дяковска се включиха в Национална залесителна кампания, организирана от инициативата "Когато станем 100 000, ще посадим гора" (www.gorata.bg) и подкрепена от NOVA. Двамата изпълнители посадиха своя фиданка заедно със стотици доброволци, които направиха стъпка към природата и по-доброто бъдеще на децата.  

 

Добави описание


Башар Рахал от своя страна набляга на репетициите с балета и хореографа Алекс Енева за образа на латино дивата Дженифър Лопес. Актьорът признава, че най-голямото предизвикателство ще бъдат женствените и темпераментни танци на изпълнитеката, с които ще трябва да вдигне градуса на сцената.

 

„Най-специфичното в образа на Тодор Колев е мелодията на говор и на пеене. Начинът, по който той акцентира думите и фразите, е уникален“, коментира Люси Дяковска, която ще работи върху произношението и тембъра на големия български актьор.  

 

Добави описание


Туист, поп хитове и вечни класики ще бъдат част от преобразяванията на звездите в „Като две капки вода“ в понеделник вечер, от 20.00 ч. по NOVA. Михаела Маринова ще се появи в ролята на тийн идола Ариана Гранде, а Ваня Джаферович ще препуска в ритъма на класическия рок енд рол с Chubby Checker. София Джамджиева ще опита за първи път ориенталските ритми с песен на Есма Реджепова, а ДесиСлава ще се превърне в самия Георги Христов. Миро ще запали сцената със стъпките на Рики Мартин.   


Кое ще бъде най-умелото преобразяване? Кой ще бъде новият победител и коя кауза ще избере? – ще разберете утре вечер, в „Като две капки вода“ от 20.00 ч. по NOVA. 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg