Актуално Други

“Кобра Кай” се мести от YouTube в Нетфликс

Добави коментар

Продължението на “Карате Кид” - сериала Кобра Кай се премества в Нетфликс за предстоящия си трети сезон.

Продължението на “Карате Кид” - сериала Кобра Кай се премества в Нетфликс за предстоящия си трети сезон.

 

Според условията на сделката, първите два сезона на “Кобра Кай” на Sony Pictures Television, който бяха създадени за платената услуга на YouTube ще се появят в Netflix тази година, а също така предстои и изцяло нов трети сезон.

 

Добави описание


“Кобра Кай” се развива 30 години след събитията от турнира по карате през 1984, където вече успелият Даниел ЛаРусо (Ралф Макио) се бори да поддържа баланса в живота си без ръководството на г-н Мияги и трябва да се изправи пред предишния си противник, Джони Лорънс (Уилям Забка), който търси изкупление, като отворя отново скандалното доджо Кобра Кай.


“Кобра Кай” беше обявена за най-добрата драма на 2018 от Rotten Tomatoes, спечелвайки рядък рейтинг от 100% Fresh за първия си сезон. Сериалът получава и две номинации за Еми.

 

Добави описание

 

Въпреки че понастоящем новата сделка е ограничена до “Кобра Кай”, източници съобщават, че Нетфликс и Sony Pictures Television водят преговори за възможното разширяване на вселената на “Карате Кид” , както и за възможността за още сезони на поредицата.

 

„Привлекателността на сагата “Карате Кид” е безкрайна и “Кобра Кай” започва точно там, където е спряла, без да изпусне ритъма.”, каза в изявление Брайън Райт, вицепрезидент на Original Series на Нетфликс, “Съперничеството между Даниел и Джони е емблематично, а шоуто има много сърце и е много забавно. Нямаме търпение да представим “Кобра Кай” на ново поколение фенове и сме развълнувани, че ние сме новия дом на сериала по целия свят."

 

Добави описание

„Ние сме толкова горди с “Кобра Кай” и сме изумени от масовата реакция на почитателите на поредицата“, казва в изявление Джеф Фрост, президент на Sony Pictures Television. „Джош, Джон, Хейдън, Ралф, Уилям и целия актьорски състав са свършили толкова блестяща работа с тази сензационна поредица и огромната реакция и настроението на публиката към нея е свидетелство за това. Ние сме много благодарни на нашите партньори в Netflix и не можем да бъдем по-щастливи от това, че те се превърнаха в новия дом на тази епична сага."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Кобра Кай , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон