Актуално В програмата

Класическа рецепта на Андре Токиев и „горчиви” десерти в MasterChef България по bTV

Добави коментар

Сряда 25 март от 21:30 часа в MasterСhef България предстои вторият мастърклас, напрегната битка за имунитет и още по – гореща борба за оцеляване.

Сряда 25 март от 21:30 часа в MasterСhef България предстои вторият мастърклас, напрегната битка за имунитет и още по – гореща борба за оцеляване.

Шеф Андре Токев ще преподаде урок на двама от участниците за приготвянето на абсолютната класика, която определя стандартите на повечето ресторанти от висок клас – яйца „Бенедикт”. Семпло и елегантно, чест гост във филми и романи, товя прословуто яйце ще придаде съвсем нов смисъл на сексуалната, впечатляваща закуска.

Първата женска битка на победителите ще даде предимство на едната състезателка на база богат опит, а на другата – от гледна точка на подкрепата от останалите хоби готвачи. Учениците стават все по-добри, а ролята на Андре, Виктор и Петър – все по-сложна. Но победителят в MasterChef ще е само един и трябва да го докаже категорично. Коя дама ще успее да претвори шедьовъра на Андре, зрителите на bTV ще разберат сряда 25 март от 21:30 часа.

Тримата, които показаха най-слаби резултати в теста за креативност ще се изправят един срещу друг, за да заслужат участието си в MasterChef. Стрес теста ще изпита уменията им в приготвянето на гвоздея на всяка хубава вечеря - десерта. Някои не се чувстват уверени в приготвянето на сладкиши, а други ще поемат голям риск, за да изпъкнат сред конкуренцията. Прецизността ще бъде основен фактор за успеха им, но напрежението ще си каже думата.

Спънки и дори физически препятствия,  мъка по семейството, радост, сълзи и много емоции ще гарнират авторските десерти на претендентите за титлата MasterChef - сряда 25 март от 21:30 часа в по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Биляна, Осман и Марианна се борят за титлата MasterChef

Епичен полуфинал в петък вечер ще определи тримата финалисти в MasterChef

Хоби-готвачите влизат в надпревара за място на полуфинала в MasterChef

В кухнята на MasterChef избухва пожар

Тоби Димова напусна MasterChef с горчиви сълзи