Актуално Други

Ким Бодния ще е ментора на Гералт във “Вещерът”

Добави коментар

Ким Бодния се присъединява към “Вещерът” на Нетфликс.

Ким Бодния ще влезе в ролята на по-възрастния ловец на чудовища Весемир. Той е наставникът на Гералт, колега вещер, който е обучил героя на Хенри Кавил в Каер Морхен. Той е най-старият останал вещер, преживял злобна атака от ядосана тълпа магьосници и служи като нещо като бащина фигура за Гералт и неговото дете на изненадата, Цири.

 

Добави описание

 

Нетфликс обяви новината в туит. Датският актьор е като детектив Мартин Роде в скандинавската криминална драма “Мостът”; другите му участия включват роли в “Убивайки Ийв” и Pusher.

 

 

Имаше слуховете, че Марк Хамил („Междузвездни войни“) е в преговори за ролята, но това е беше опровергано от туита на Нетфликс.

 

Добави описание

 

Бодния не е единственото ново лице, което се присъединява към хитовата фентъзи поредица на Нетфликс. Актьорът от “Игра на тронове” Кристофър Хивю ще се присъедини към сериала в сезон 2 в ролята на Нивелън, прокълнат мъж, представен в „Последното желание“, първата книга от поредицата. Пол Бълърион и Ясен Атур ще влязат в ролите на вещерите - Ламбърт и Коен, които вероятно ще се появят заедно с Весемир в Каер Морхен, докато тренират Чири. Появиха се и подробности, сочещи присъствието на страховита армия от елфи, която се появява през сезон 2.

 

Добави описание


“Вещерът” е фентъзи сериал базиран на поредицата романи и кратки истории на полския автор Анджей Сапковски, както и популярните адаптации видеоигри от CD Projekt Red. Хенри Кавил влиза ролята на Гералт от Ривия, титулярният "вещер”, ловец на чудовища със свръхестествени сили. През осемте епизода на сезон 1, Гералт се оказва въвлечен в кралски скандали и войни и става отговорен за принцеса Цирила, докато се бори с ужасяващи чудовища и митични зверове.

 

Вторият сезон на “Вещерът” по Нетфликс ще излезе през 2021.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Вещерът , The Witcher , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?