В програмата

Кейт Уинслет за първи път пред българска камер

0/5

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера
Кейт Уинслет за първи път пред българска камера

Кейт Уинслет за първи път пред българска камера и актьорът Симеон Лютаков за живота пред и зад обектива – тази събота в „Като на кино”по bTV Cinema

Тази събота Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет. В едно откровено интервю носителката на „Оскар” ще разкаже за пътя си към актьорството, последната си роля в дългоочаквания филм „Стив Джобс” и ще си побъри със Стаси Кара чисто по женски от 18:00 часа по bTV Cinema.

Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” с британската суперзвезда Кейт Уинслет

Последното превъплъщение на Кейт Уинслет е маркетинг директор в компанията на компютърния гений и неговата дясна ръка – Джоана Хофман. Кейт си партнира с брилянтния Майкъл Фасбендър, който влиза в ролята на  Джобс.

“Станах актриса, защото не можех да си представя да правя нещо друго,” признава актрисата пред водещата на “Като на кино”. “Почти всички в семейството ми са актьори. Само майка ми не е. Когато ме избраха за “Прелестни създание” бях само на 17 години и не можех да повярвам! Животът ми много се промени след този филм, а когато направих и “Титаник”, той ме направи толкова популярна по света и ми даде възможност да избирам ролите си!”

Стаси Кара ще срещне зрителите на „Като на кино” по bTV Cinema и с актьора Симеон Лютаков, с когото ще си поговори за последните му проекти, страстта му към пътешествията и дъщеря му Лия.

„Като на кино” ще надникне  и в историята на една от култовите филмови поредици – „Игрите на глада” малко преди последната част на сагата да излезе на голям екран, а Стаси Кара ще представи най-чаканите заглавия на големия и малкия екран  - тази събота от 18:00 часа по bTV Cinema.
 

Още за Като на кино, Кейт Уинслет, Стаси Кара

17:30
12.04.2020
Цялото кралско войнство - драма филм с уч. на Шон Пен, Джъд Лоу, Антъни Хопкинс, Кейт Уинслет, Марк Ръфало, Джеймс Гандолфини, Патриша Кларксън, Джаки Ърл Хейли, Кати Бейкър, Кевин Дън и др.
16:05
26.04.2020
Да откриеш Невърленд, биографична драма, Великобритания, 2004 - реж. Марк Форстър, с Джони Деп, Кейт Уинслет, Джули Кристи, Дъстин Хофман, Рада Мичъл, (12)
07:00
27.04.2020
Да откриеш Невърленд, биографична драма, Великобритания, 2004 - реж. Марк Форстър, с Джони Деп, Кейт Уинслет, Джули Кристи, Дъстин Хофман, Рада Мичъл, (12)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg