В програмата

„Като на кино”: Среща с Робсън Грийн от „Ответен удар” и Рупърт Еверет

0/5

Робсън Грийн
Робсън Грийн

Среща с британския актьор Робсън Грийн, познат от малкия екран със сериала „Ответен удар” и предаванията си за екстремен риболов, предстои в „Като на кино” тази събота, 25 март, 18:00 ч. по bTV Cinema. Грийн ще разкаже за най-екстремните места, на които му се е налагало да лови риба и дали се е срещал очи в очи с акула.

Лорина Камбурова

Гост в студиото ще бъде Лорина Камбурова. Нашумялата с ролята си на Лия от „Връзки” актриса ще разкаже всичко около новия си образ в дългоочаквания сериал „Скъпи наследници”. Зрителите ще разберат и повече за музикалните й проекти, предстои и едно забавно предизвикателство към нея от страна на водещата Стаси Кара.

Юлиан Костов

В предаването има и интервю с актьора Юлиан Костов, взето в Лондон по повод състоялата се там премиера на Another Mother`s Son. Българинът играе главната роля в драмата, вдъхновена от пиеса със същото заглавие на Джени Лекоут (писателка и актриса).

Рупърт Еверет

За финал е оставена срещата отблизо със звездата от филма „Сватбата на най-добрия ми приятел” Рупърт Еверет. Британският актьор ще разкаже за най-новия филм „Алтамира”, за славата след емблематичните му заглавия, живота извън града и любовта към животните.

Още за Като на кино

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg