Актуално В програмата

„Като на кино”: Среща с Робсън Грийн от „Ответен удар” и Рупърт Еверет

Добави коментар

Среща с британския актьор Робсън Грийн, познат от малкия екран със сериала „Ответен удар” и предаванията си за екстремен риболов...

Среща с британския актьор Робсън Грийн, познат от малкия екран със сериала „Ответен удар” и предаванията си за екстремен риболов, предстои в „Като на кино” тази събота, 25 март, 18:00 ч. по bTV Cinema. Грийн ще разкаже за най-екстремните места, на които му се е налагало да лови риба и дали се е срещал очи в очи с акула.

Лорина Камбурова

Гост в студиото ще бъде Лорина Камбурова. Нашумялата с ролята си на Лия от „Връзки” актриса ще разкаже всичко около новия си образ в дългоочаквания сериал „Скъпи наследници”. Зрителите ще разберат и повече за музикалните ѝ проекти, предстои и едно забавно предизвикателство към нея от страна на водещата Стаси Кара.

Юлиан Костов

В предаването има и интервю с актьора Юлиан Костов, взето в Лондон по повод състоялата се там премиера на Another Mother`s Son. Българинът играе главната роля в драмата, вдъхновена от пиеса със същото заглавие на Джени Лекоут (писателка и актриса).

Рупърт Еверет

За финал е оставена срещата отблизо със звездата от филма „Сватбата на най-добрия ми приятел” Рупърт Еверет. Британският актьор ще разкаже за най-новия филм „Алтамира”, за славата след емблематичните му заглавия, живота извън града и любовта към животните.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“