Актуално Други

Катарзис поставя Калин Генадиев в „Критична точка“ в новия сезон на „Откраднат живот“

Добави коментар

Димо Алексиев загатна промените, които очакват ембелматичния образ, минути преди да влезе в реанимацията на МБАЛ „Св. Кирил“

Разтърсващи промени и трудни моменти очакват Калин Генадиев в „Откраднат живот: Критична точка“.

 

„Иска ми се да кажа, че доктор Генадиев е научил своите уроци от живота. Истината обаче е, че животът умее да се шегува и точно, когато мислиш, че си подредил всичко, може да се наложи да започнеш от начало. Катарзисът е възможност да надградиш себе си, да моделираш възприятието за света. Вярвам, че така ще се случи и с Калин“, сподели актьорът Димо Алексиев пред камерата на "Събуди се". 


Сериозни събития ще преобърнат живота на Калин и Наталия, които ще се изправят пред големия въпрос – създали ли са устойчиви отношения след всичко преживяно.

 

Зрителите ще видят Калин като родител. Да, изключително му се иска да бъде добър баща, след като връзката с неговия баща се оказа илюзия“, допълни Димо, минути преди сцена в реанимацията.


На какви изпитания ще бъде подложен Калин и какво очаква другите герои на спешното отделение на МБАЛ „Св. Кирил“, феновете ще разберат в новия сезон на хитовия български сериал, който стартира на 27 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

 

„През последните две години и половина се занимавам основно с писането на сценариите на сериала. За историите в „Откраднат живот“ са ме вдъхновявали истински лекари. В този период изградихме и приятелски отношения с много от тези хора“, разказа Христина Апостолова, сценарист на хитовия български медицински сериал в рубриката на Ива Софиянска Божкова –  "Говори с Ива". 

 

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Критична точка“ от 27 февруари в 20:00 ч. по NOVA.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднат живот

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал

Борба за живот и напрежение между колеги в „Откраднат живот: Финалът“

Медицински казус отваря кутията на Пандора в "Откраднат живот: Финалът"

Драма, екшън и скрити мотиви в "Откраднат живот: Финалът"

Моралът на лекарите ще бъде изпитан ​в „Откраднат живот: Финалът“​