Актуално В програмата

Предварителните кастинги за „България търси талант” през януари 2014 г.

Добави коментар

60 000 лв. ще бъде наградата в „България търси талант”

60 000 лв. ще бъде наградата в най-успешното развлекателно шоу у нас за последните 5 години.

Най-успешното шоу в последните 5 години у нас се завръща с трети сезон по bTV през пролетта на 2014 г. Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г. и пролетта на 2012г., ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите на bTV в праймтайм догодина.

Предварителните кастинги започват на 8 и 9 януари 2014г. успоредно в градовете Враца, Благоевград, Русе и Велико Търново. На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Варна, Бургас, Пловдив и София. В столицата, обаче, предварителните кастинги ще бъдат не два, а четири дни – от 11 до 14 януари. За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите. Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително! 

Продуцент на „България търси талант” е bTV. Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя