В програмата

Късната емисия на Новините на NOVA с нов час през лятото

0/5

Късната емисия на Новините на NOVA с нов час през лятото

 От 1 юли зрителите ще имат възможност да гледат лятното издание на късната емисия на Новините на NOVA с начален час 22:00 ч.

 

Двойна доза новини и две срещи с водещите екранни новинарски двойки на NOVA очакват зрителите в праймтайма на телевизията - в 19.00 ч. и в 22.00 ч. от понеделник до петък. Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще представят в ефира актуална информация и обобщение на най-важното от деня.

 

Като предпочитан източник на информация, Новините на NOVA не спират да следват ритъма на зрителите, а промяната на часа е свързана с динамиката на събитията в делничните дни през летните месеци.

 

Добави описание

 

Новините на NOVA са най-използваният източник за информация, а NOVA е брандът, който се радва на най-голямо доверие сред частните телевизии в България. Това показа традиционният годишен анализ Digital News Report на Института за изследване на журналистиката “Ройтерс” към Оксфордския университет. Според проучването nova.bg е най-силният онлайн канал за достоверна информация.
 

Още за Новините на Нова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg