Актуално В програмата

Подводен трилър в Къртицата 2

Добави коментар

Емил Каменов в истерия от най-голямата си фобия - гмуркането

Тази вечер, Заселниците ще доказват бързина и хладнокръвие в поредната напрегната мисия в Къртицата 2, която ще ги раздели на „удавници” и „спасители”.  Мисията „Спаси удавник” ще ги прати на дъното на басейн, заключени в клетка с ръце, оковани с вериги към нея. Давещите се ще разчитат на отборните си партньори, които да ги освободят от подводния капан. Къртицата или Групата, спасени или удавени – не пропускайте най-трудното изпитание на супергероите досега и неочакваните емоции на мъжагата Емил Каменов при срещата с най-големия му страх.

Ивайла - Подводен трилър в Къртицата 2

Предверието „Ароматно кафе” ще поднесе на супергероите коктейл от кафе с топинг от червеи, хлебарки и други смрадливи гадинки, който ще тества вкусовите им граници по краен предел.
В живото предаване довечера, очаквайте финала на скандала между модела Бориса Тютюнджиева и злепоставилият името ѝ гард Емо Каменов. Ще има ли съдебно дело или колебанията и разкаянията ще се окажат по-силни от обидата – развръзката предстои тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Марина и Емо - Подводен трилър в Къртицата 2

На прага на предстоящите номинации от зрители и участници, в Базата ще се появи нов жокер. Има ли вероятност той да промени вече създалото се масово подозрение, че ММА героя Георги е възможната Къртица – не пропускайте да видите в епизода днес.

В живото студио на Къртицата 2 тази вечер, коментаторите ще насочат светлините на прожектора към участниците, които останаха извън скандалите и любовните схеми – Александър Сано, Евгени Иванов-Пушката, Илиян Киряков и Костя.

Христина и Виктория - Подводен трилър в Къртицата 2

Умишлени или случайни са техните решения и възможно ли е тъкмо в този отбор да се крие Къртицата?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2