Актуално В програмата

„Карай направо“ с Диана Найденова се завръща в ефира на NOVA

12 коментара

От 22 февруари Диана Найденова отново ще натисне газта на уникалния формат „Карай направо“.

От 22 февруари Диана Найденова отново ще натисне газта на уникалния формат „Карай направо“. С неподражаемия си стил, журналистката ще разговаря с най-актуалните събеседници в България всяка събота, веднага след централата емисия новини на NOVA.

 

„Отново ще карам направо, без да позволявам завои в отговорите на гостите ми. На тях ще се наложи да чуят въпросите, които ги притесняват, заради отговорите, които дължат на зрителите и обществото“ – споделя Диана Найденова.

 

„Щастлива съм, че Диана прие поканата ми да се завърне в NOVA. Безспорният ѝ професионализъм ще е още една стъпка за нас към развитие на стойностна публицистика, която затвърждава позицията ни на телевизионен лидер“ – заяви Ива Стоянова, управител на Нова Броудкастинг Груп.

 

Стартирало като авторска рубрика в „Събуди се“, предаването „Карай направо“ решително се завръща в праймтайма на медията с нова кола, разпознаваем журналистически почерк и директни въпроси. В момента единствено крайната точка на пътуването остава неизвестна. 

 

Диана Найденова е журналист с 23-годишен професионален опит. За първи път тя се присъединява към екипа на NOVA през 2009 година като автор и водещ на предаването „Челюсти“, което се излъчва едновременно и по Дарик радио. В годините на телевизионната си кариера тя е лице и на форматите „Станция NOVA“, „Нищо общо“ и „Опасно близо“ по bTV. Преди това посвещава 15 години от журналистическата си работа на Дарик радио, където е един от най-популярните гласове като парламентарен репортер и водещ на обзорното предаване „Денят“.

 

Диана Найденова е отличена с редица журналистически награди, сред които „Глас на годината“ на Дарик радио. Тя е първият носител на приза „Свети Влас“ за телевизионна публицистика. През 2009 година е обявена за Жена на годината в категория „Медии“.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карай направо

„Карай направо“ с Тити Папазов

„Карай направо“ с бившия лидер на социалистите Михаил Миков

„Карай направо“ с вицепремиера Томислав Дончев

„Карай направо“ с евродепутата Андрей Слабаков

„Карай направо“ с бившия финансов министър Милен Велчев