В програмата

„Карай направо“ с бившия финансов министър Милен Велчев

0/5

„Карай направо“ с бившия финансов министър Милен Велчев

След коронавируса най-обсъжданата тема е настъпващата икономическа криза. За професионално мнение по въпроса водещата на „Карай направо“ – Диана Найденова се срещна с бившия финансов министър Милен Велчев. Пред нея той сподели, че ни очаква по-тежка криза от тази през 2008г., но тъй като не възниква на база на икономически причини, се надява последствията от нея да са по-краткосрочни. 


Бившият министър смята, че мерките са навременни, но трябва да бъдат разширени. По думите му държавата трябва да вземе външен дълг, за да подкрепи бизнеса с повече финансови средства. За разлика от много свои колеги, Милен Велчев вярва, че правителството не трябва да разделя бизнеса на малки и големи предприятия, а да се опита да помогне на възможно по-голям брой фирми да запазят работните места. 


Пандемията постави пред изпитание всички сфери на обществения живот. Светът е поставен пред предизвикателство, а въпросите за бъдещето са много. Очаква ли ни безработица и как коронавирусът влияе на икономиката, отговорите на тези и още въпроси в новия епизод на „Карай направо“.


За да намерите отговорите на много въпроси, гледайте „Карай направо“ тази събота, 28 март, веднага след централната емисия новини.

Още за Карай направо

19:20
06.06.2020
Карай направо с Диана Найденова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg