Актуално В програмата

Камелия дебютира в хитовия сериал „Скъпи наследници“ по bTV

Добави коментар

Поп фолк певицата и треньор в „Гласът на България“ играе себе си и пее на каруца на футболен мач в Бели Вит

Поп фолк звездата Камелия завладя не само треньорския стол в петия сезон на Гласът на България, но и сцената на сериала „Скъпи наследници“. Певицата направи своя дебют тази седмица в хитовата драма-комедия по bTV, като изигра себе си и изненада жителите на Бели Вит с нестандартно появяване. По покана на кметския наместник Цветан, Камелия забавлява местните жители по време на благотворителен мач в селото. Оказва се, обаче, че животът е най-големият драматург и екранното ѝ изпълнение да пее на каруца в „Скъпи наследници“ повтаря реална случка от нейната ранна професионална кариера, за която разказа в предаването „Преди обед“.

 

"Участието ми в „Скъпи наследници“ беше много емоционално изживяване. Беше много хубаво и да се докосна до актьорите, до естествения декор на сериала, който е толкова натурален. Но е и нещо, което съм изживяла преди много години. Припомних си времената, когато пях на една сватба, която се оказа, че е на стадион, а аз съм звездата на тържеството. Оказа се, че ще пея на едно ремарке, поставено в средата на стадиона, а на него постлан килим... По едно време започнаха да ме разхождат като мечка на синджир да ме видят роднините. Даваха ми пари - кой  2, кой - 5 лева. ", през смях споделя Камелия. 

 

Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови температури, като самата тя пяла съвсем леко облечена. Докато изпълнявала песента си, конят често се плашел, мърдал се и каруцата постоянно се клатела.

 

Във връзка с ролята си на треньор в хитовото музикално риалити "Гласът на България" фолк звездата разкри, че нещата вървят повече от добре и открива разлика в поведението си спрямо миналия сезон на шоуто.

 

"За мен като треньор за втора поредна година предизвикателството е още по-голямо, защото ако съм усещала някакви грешки в себе си в предния сезон, като например това, че съм обрана в коментарите си, за да не обидя някого, този път се научих да бъда по-конкретна и по-директна. Като цяло тази година съм по-открита", разказа Камелия.

 

Добави описание


Щастлива е от кандидатите, които е привлякла в отбора си до момента, макар да признава, че има такива, за които я е яд, че са предпочели някой друг от журито.

 

"Търсих и много ми се искаше в този сезон да намеря участник, който добре да пее поп фолк и да направя дует с него, но засега не се е появил такъв човек", призна Камелия и допълни, че въпреки това отборът ѝ тази година е много разнообразен и изпълнен с талантливи изпълнители.

 

Камелия коментира още, че би искала короната във формата тази година да е нейна, още повече, че по възраст, тя най-много се доближава до миналогодишния победител - Иван Лечев. Във връзка с отбелязването на рождения ѝ ден през месец януари тази година, тя сподели, че е посрещнат в скромна компания, а възрастта разглежда повече като опит, отколкото като натрупани години. През януари рожденият ѝ ден съвпада и с друг важен празник - 20-ата годишнина от началото на връзката ѝ с Цветин.

 

"Първата ни целувка с Цветин беше преди 20 години малко след Коледа. Той все ме изпращаше до вкъщи без да ме целува, защото е възпитан, пък и беше притеснен - аз вече бях местна звезда. Накрая не издържах и го целунах аз", разказа Камелия.


На въпрос как са успели да опазят връзката си през тези 20 години, Камелия отговори:

"За мен любовта е грижа и от двете страни. Една връзка се изгражда с годините. Най-трудният период за двама влюбени е ежедневието. Да се научиш да разбираш другия, да казваш, когато нещо не ти харесва. За мен любовта и компромисът не могат да бъдат в едно изречение", сподели още Камелия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“