Актуално В програмата

Калин Врачански изучава балканските ритми заради Горан Брегович

Добави коментар

След впечатляващото представяне на „Евровизия“, Поли Генова се впуска в златните години на българската естрада с Марги Хранова - „Като две капки вода“, понеделник вечер от 20:00ч по НОВА

След впечатляващото представяне на „Евровизия“, Поли Генова се впуска в златните години на българската естрада с Марги Хранова  -  „Като две капки вода“, понеделник вечер от 20:00ч по НОВА   

>>>ПРОГРАМАТА НА НОВA

Тромпети и тъпани ще зазвучат в луди ритми на сцената на „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. След като изпита актьорските си умения с поредица от различни стилове, сега Калин Врачански ще се изправи срещу емблемата на балканаската музика – Горан Брегович.

„Страстта на балканските народи страхотно се усеща в тази песен!“, коментира Калин, който ще съсредоточи своите усилия в изучаването на сръбско-ромския текст на кутовото парче „Автомат“ и много от фразите на Брегович, които нямат аналог в други езици.

Преслава

За една нощ Преслава ще се превърне в нежния глас на LZ – Силвия Кацарова. Успехът с преобразяването в Аксел Роуз завърши с ново рок предизвикателство за фолк примата, която ще опита и българската рок музика с „Обещай ми любов“.

„Харесвам много Силвия Кацарова. Имам прекрасни впечатления от нея не само като изпълнител, но и като човек“, разказва певицата, която упражнява голямата усмивка и обаятелно присъствие на Кацарова. 

Поли Генова

След впечатляващото представяне на България пред света, по време на „Евровизия 2016“, Поли Генова ще се завърне на сцената на шоуто, за да изпълни жизнеутвърждаващата „Оставаме“ на Марги Хранова, която ще върне поп певицата в златните години на естрадата.

Двама от вокалистите на световната рок банда AC/DC ще се съберат в общо изпълнение в „Като две капки вода“. Поводът ще бъдат новите образи на дуета в шоуто - Жоро Низамов и Светльо, които ще се превърнат в Браян Джонсън и Дон Скот, за да удвоят адреналина на ненадминатата банда. 

Прея ще се изправи пред най-сексапилния си образ от началото на сезона, като се превърне в красавицата Никол Шерцингер, а Геро ще се впусне в окриляващата госпел музика за появата си в образа на комедийната актриса Упи Голбърг. Най-патриотичната българска песен ще зазвучи в имитацията на Силви Вартан с песента „Облаче ле бяло“, които са новото предизвикателство за Джулия Бочева.

Орлин Павлов ще се сблъска с най-трудната си вокална задача, но самият той признава, че Майкъл Бубле е сред любимите му изпълнители, което ще внесе допълнителна мотивация в подготовката за образа

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“