Актуално В програмата

Калин Сърменов е топ мафиот в новия епизод на „Полицаите от края на града”

Добави коментар

Геро в ролята на инспектор Пламенов влиза под прикритие като „едра риба” в сърцето на мафията

 Калин Сърменов е новото попълнение сред звездния каст, което ще видим в премиерния епизод на комедийния полицейски сериал. Нови перипетии в личен и професионален план очакват инспектор Пламенов и екипа му, а опитът му да запази в тайна от най-близките си своята секретна мисия ще доведе до поредица комични ситуации – този петък в „Полицаите от края на града” от 21.00 ч. по NOVA.

 

Тачо Поляков – Поляка  (Калин Сърменов) е един от най-търсените хора в държавата, замесен в пране на пари, продажба на оръжия, няколко поръчкови убийства и още много съмнителни сделки. Полицията го наблюдава от дълго време, но няма доказателства. По стечение на обстоятелствата инспектор Пламенов става негов „приятел” и от Министерството решават да се възползват и да го внедрят като „къртица” в строго секретна операция. Той ще трябва да го играе „едра риба” и за целта се сдобива със скъпа кола, маркови дрехи и 60 000 евро джобни. Мечтата му да се храни със  скариди, миди и омари може да се превърне в реалност, но на каква цена?

 

Добави описание

 

И докато бавно прониква в сърцето на мафията, Пламен Пламенов е на път да се превърне в милионер и да осигури мечтания живот на семейството си. Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки големия джакпот от Лотарията,  той забравя да пусне числата. Дамите от фамилията обаче са разколебани в неговата версия и Джиджи (Милица Гладнишка) заедно с Нели (Стефания Колева) подготвя план - да открият парите и да изобличат Пацо.

 

Верните бойни другари на Пацо - Крис и Калата - също го подозират в злоупотреба и в опита си да опазят доброто име на своя шеф и приятел ще забъркат нова сложна схема с неочакван край. Междувременно любовният триъгълник между Крис, Силвия и Криси става все по-сложен, а Калата е решен на всичко, за да предпази от „плейбоя” крехката дъщеря на Пацо, а и самия него.

 

Взимал ли е подкупи  Пламенов и каква е връзката му с най-големия мафиот и перач на пари в държавата? И как ще се справят с поредната невъзможна мисия спец ченгетата от края на града – предстои да видим този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Полицаите от края на града

Брат близнак на Господинов (Рачков) се появява в „Полицаите от края на града“

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

„Полицаите от края на града“ превземат ефира тази неделя

„Полицаите от края на града” се изправят срещу сръбската мафия пред камерите на немска телевизия

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”