Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи в епизод 9 на „Скъпи наследници“ в четвъртък 25 януари

Добави коментар

Любовно предателство, мъжки съмнения и молба за прошка, а DJ Мартен става свидетел на ужасяващ инцидент - в „Скъпи наследници“, в четвъртък, 25 януари, от 18:00 ч.

Любовно предателство, мъжки съмнения и молба за прошка, а DJ Мартен става свидетел на ужасяващ инцидент - в „Скъпи наследници“, в четвъртък, 25 януари, от 18:00 ч., по bTV

Изненадващото посещение на Катя (в ролята Даяна Ханджиева) в дома на Румен (в ролята Любо Ковачев) я сблъсква с шокираща гледка. Предателството на лекаря вади половинката му извън контрол и тя стига дори до физическа саморазправа с него.

Борис (в ролята Орлин Павлов) пък за първи път се сблъсква с чувството на съмнение. Ани (в ролята Лорина Камбурова) ли е жената на живота му и именно нея ли иска да направи своя съпруга? Съвет ще му даде най-близкият му човек - майка му. Самата тя ще му сподели тръпката, която е изпитала, когато баща му за първи път е хванал ръката й. Изпитва ли и Борис същото към годеницата си и какви са чувствата на Неда (в ролята Виктория Колева) към бъдещата ѝ снаха - гледайте в утрешния епизод на „Скъпи наследници“. Кога връзките са били по-лесни - в миналото, когато жените са очаквали мъжът да направи първата крачка, или днес, когато изборът е огромен, а пречките - никакви.

Има ли място за прошка в сърцето на една предадена жена? Марин (в ролята Димитър Баненкин) е убеден, че Катя трябва да преглътне обидата и да прости. Кога след една мъжка грешка може да бъде даден втори шанс и защо един баща предпочита да защити неверния си зет, вместо любимата си дъщеря? Дали самият той в миналото не е съгрешил? Съпругата му Венета (в ролята Ивана Папазова) ще получи отговор на въпросите си утре, от 18:00 часа, по bTV. Катя пък ще удави мъката си с танци и голямо количество алкохол. Сутринта обаче ще се събуди не в собственото си легло.

Какво ще се случи в епизод 9 на „Скъпи наследници“ в четвъртък 25 януари

В откровен разговор с баба Злата (в ролята Цветана Манева), Марин ще ѝ припомни, че един от мъжете в семейството Дочеви е бил влюбен в нея. Каква е била на младини мистериозната съседка и знаела ли е за влечението към нея?

Какво ще се случи в епизод 9 на „Скъпи наследници“ в четвъртък 25 януари

Докато фамилията опитва да се справи с личните си драми, Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) нямат умора в желанието си да ги изгонят от Бели Вит. Заради тях цялото село вече е опасано от камери, те следят всяка крачка на членовете на родата. Нормално ли е властимащите да се облагодетелстват от позицията си, за да сразят враговете си?

Какво ще се случи в епизод 9 на „Скъпи наследници“ в четвъртък 25 януари

Сърфист пък за малко да се удави пред очите на гост-звездата DJ Мартен. Момчето се разминава със смъртта благодарение на Борис, който въпреки първоначалното колебание, се хвърля да го спасява. След като го изкарва на брега и заради първоначалния шок, в яростта си Борис го удря с юмрук в лицето. Емблематичният диджей обаче ще разведри обстановката – утре вечер в „Скъпи наследници“, от 18:00ч., по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“