Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи в епизод 5 на „Скъпи наследници“

Добави коментар

Койна Русева се появява полугола в село Бели Вит - в „Скъпи наследници“, в петък, 19 януари

Койна Русева се появява полугола в село Бели Вит - в „Скъпи наследници“, в петък, 19 януари, от 18:00 ч., по bTV

префърцунената бизнесдама Милица Дочева

Оказва се, че зад привидната хладна същност на префърцунената бизнесдама Милица Дочева (в ролята Койна Русева), се крие една наранена и разочарована жена. В откровен среднощен разговор с Катя (в ролята Даяна Ханджиева), леля ѝ разказва за предателството, на което е станала жертва от страна на бившия си съпруг. Как го е превърнала в преуспяващ предприемач и защо се възхищава на племенницата си – ще видите утре, от 18:00 часа, по bTV.

Катерина

Вече трайно установила се в Бели Вит, Катя се сблъсква с шока за всеки човек, който е бил част от бурното градско ежедневие - скуката от битието в малкото село. Младата лекарка търси компанията на общителната си и самонадеяна  приятелка Поля (в ролята Рая Пеева), и я моли да я посети.

Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев)

Разкрили вече, че има опция да наследят милионите на бай Дочо, Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) са твърдо решени да принудят фамилията Дочеви да напуснат селото. Най-неочаквано те се обединяват с най-големия си враг - кметския наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски). Как пресметливият бизнесмен успява да ги убеди, че той е единственият, който може да им помогне във войната с градското семейство, и защо името му предизвиква ревността на двамата му съселяни - в поредния епизод на сериала „Скъпи наследници“.

Решили да не губят време, Косьо и Иван задействат първа стъпка във войната с Дочеви. Един протест пред дома на завърналата се фамилия, с който да се обърка противника, буквално ще хване полугола наперената Милица. 

Марин и Венета

Докато се опитва да вземе своя дял от парите на покойния си баща, на Марин (в ролята Димитър Бененкин) му се налага да се бори и за спасяването на собственото си семейство. Хрисимата му съпруга Венета (в ролята Ивана Папазова) за първи път отказва да му се подчини и без да му каже и дума,  заминава за София. Готов ли е Марин на условията, които ще му бъдат поставени или отново ще се опита да наложи своите принципи и желания?

Получила покана от Борис (в ролята Орлин Павлов) да посещава дома му, когато пожелае, Катя научава факт от живота му, който видимо ще я шокира и натъжи. Пламва ли забранена любов в Бели Вит - в петък, от 18:00 ч., в пети епизод на „Скъпи наследници“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“