Актуално Какво ще се случи...

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Добави коментар

Ревност, отмъщения и една сватба, която е на път да се провали - в „Скъпи наследници“, 29 януари – 2 февруари

Ревност, отмъщения и една сватба, която е на път да се провали - в „Скъпи наследници“, 29 януари – 2 февруари, от 18:00 ч., по bTV

Горският пожар и изчезването на Борис (Орлин Павлов) ще извадят на повърхността много въпроси - до колко човек е готов да рискува живота си заради друг, има ли съдба, която предопределя всичко, прошката вид компромис ли е и кога си готов да я дадеш.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Отношенията между Борис и Катя (Даяна Ханджиева) все по-често събуждат ревността на годеницата му Ани (Лорина Камбурова). В момент на силно отчаяние думите и действията ѝ ще я накарат да направи грешка, която може да се окаже пагубна за връзката й.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Ани ще се окаже в центъра и на голяма тайна, която цял живот е била пазена от сестра ѝ Снежи (Искра Донова) и която може да преобърне живота на много хора в селото. Местната кръчмарка е готова на всичко и за да предпази малката от лапите на плейбоя Станислав (Петко Венелинов), дори да го заплаши с пушка, опряна в главата.

Междувременно Румен (Любо Ковачев) е твърдо решен да си върне доверието на Катя и я моли за прошка. Готова ли е тя да му я даде и какъв отговор ще получи на въпроса, който всички си задават - колко пъти обича човек в живота си?

Вече установила се в Бели Вит, лекарката ще се запознае с местния „кодекс на общуването“ и как пиенето на една бира може да доведе до сватба. Ще признае ли Катя пред себе си и пред Борис, чувствата, които изпитва към него и взаимни ли са те - вижте в следващите серии, всеки делничен ден от 18:00ч., по bTV.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Марин (Димитър Баненкин) отново свиква с живота на село, който го среща и с голямата му любов. Неочакван партньор от кръга на „врага“ пък дава заявка да стане част от ежедневието му през следващата година.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) не спират да измислят идеи как да саботират живота на Дочевата фамилия. Поредният им номер ще завърши с тежко кроше и разкървавена глава, няма да се размине и срещата с местния полицай Любо (Дарин Ангелов). Те ще вкарат в пъклената си игра и нищо неподозиращата Венета (Ивана Папазова), на която животът в София все повече започва да ѝ липсва.

Защо Милица е изгубила мъжа си пък ще се разкрие в разговор с Катя собствения ѝ син. Студенокръвният ѝ характер защитна реакция ли е или причина за провала на  брака й? Има ли неизказани чувства между нея и Цветан (Васил Калановски) и как всеки от тях ще предизвика ревността на другия - гледайте от 18:00 часа, в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпи наследници

„Скъпи наследници“ - финал на сериала

Tази седмица в „Скъпи наследници“: Бели Вит избира кмет, Диди прави премиера на книгата си, а Калин и Боби се срещат с инвеститори

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“:Поп-фолк примата Анелия създава смут в Бели Вит, Чавдар и Диди разкриват връзката си....

Какво ще се случи тази седмица в „Скъпи наследници“: Защо Марин е убил любимия си брат Петър?

Защо Марин отпада от надпреварата – тази седмица в „Скъпи наследници“