Какво ще се случи...

Какво ново в есенния сезон на NOVA

0/5

Какво ново в есенния сезон на NOVA

Много забавление и споделени емоции очакват зрителите тази есен.

От септември NOVA стартира един от най-амбициозните си телевизионни сезони. По традиция медията ще предложи жанрово разнообразно и качествено развлекателно съдържание, включващо световни формати, утвърдени и нови български заглавия. Вторите сезони на риалити предаването „Игри на волята“ и музикалното шоу „Маскираният певец“, както и трите български сериала – премиерната криминална драма„Братя“, комедията "All Inclusive" и медицинската поредица „Откраднат живот“ са сред акцентите в програмата на телевизията. С нови епизоди ще се завърне и хитовото риалити „Кошмари в кухнята“.

 

Игри на волята

На 6 септември от 20:00 ч. най-екстремното предаване в българския ефир „Игри на волята“ ще открие есенния телевизионен сезон на NOVA с грандиозен старт. Вторият сезон на риалити формата, който ще се излъчва всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч., ще бъде още по-мащабен и вълнуващ, с интересни участници, впечатляващи локации и зрелищни битки. Нови 24-ма участника ще се изправят пред изпитания с повишена трудност, тестващи волята и физическите им умения в надпреварата за голямата награда от 100 000 лв.

 

„Маскираният певец“

От 12 септември уникалното музикално шоу „Маскираният певец“ ще превърне зрителите в детективи всяка събота от 20:00 ч.

Вторият сезон на най-мистериозното предаване в ефира ще предложи много забавление и незабравими моменти за цялото семейство, изцяло нови оригинални маски и още по-заплетени улики. При изключителни мерки за сигурност нови популярни личности ще скрият самоличността си от всички, включително и от най-близките си, превъплъщавайки се с невероятни музикални изпълнения в бъдещите герои на „Маскираният певец“.

 

криминалната драма „Братя

Акцент в програмата традиционно ще бъдат българските сериали – на 7 септември стартира най-новото родно заглавие –криминалната драма „Братя“, която разкрива войната между двама братя, превърнали се във врагове. Неочаквани обрати, заплетени криминални сюжети, както и значимите теми за предателството, лъжите, тайните, амбициите, доверието, изневярата и отмъщението очакват зрителите всяка делнична вечер от 22:30 ч.

„All Inclusive“,

От 11 септември петъчните вечери от 20:00 ч. ще бъдат запазени за новите приключения на приятелските семейства Чобанови и Сиромашки във втория сезон на  „All Inclusive“, които ще се впуснат в поредна щура ваканция – този път в планината.

 

Откраднат живот: Антитела

Десетият сезон на най-успешния български сериал „Откраднат живот: Антитела“ идва с нови медицински казуси от 8 септември, от вторник до четвъртък в 20:00 ч. Изненадващи разкрития и вълнуващи развръзки очакват любимите лекари от „Св. Анастасия“ тази есен.

 

Кошмари в кухнята

 

През есента зрителите ще могат да проследят и нов сезон на хитовото предаванеКошмари в кухнята“. В него шеф Манчев отново ще срещне зрителите с истинското лице на ресторантьорството в България и ще подложи заведения, стигнали до ръба на оцеляването, на спешно преобразяване. Кои ще са попадналите в безизходица собственици, чиито бизнес кулинарният гуру ще спаси, предстои да стане ясно тази есен по NOVA.

Още за All Inclusive, Братя, Игри на волята, Игри на волята: България, Маскираният певец

18:00
20.10.2020
Моето 300-килограмово тяло: Къде са те сега?: Братята Асанти
21:00
20.10.2020
Игри на волята: България (премиера) - риалити, сезон 2
22:25
20.10.2020
Юконски ветеринар - Братя по оръжие

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Какво ново в есенния сезон на NOVA (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg