Актуално В програмата

Какво не знаем за осмия сезон 8 от „Дневниците на вампира“

Добави коментар

Осмият сезон 8 от „Дневниците на вампира“, който разтърси феновете още със заглавията на епизодите, продължава в ефира на bTV Cinema.

Осмият сезон 8 от „Дневниците на вампира“, който разтърси феновете още със заглавията на епизодите, продължава в ефира на bTV Cinema. Премиерните епизоди се излъчват всеки делничен ден, веднага след първия за деня игрален филм.

 

Какво не знаем за осмия сезон?

 

Добави описание

 

Александра Шандо (в ролята на Тара) е една от актрисите, явили се на кастинг за Елена Гилбърт. След като била отхвърлена и победена от Нина Добрев, Алекс трябвало да чака осем години, за да се появи в сериала. Някои от актрисите, които изпълняват други роли в сериала, като например Тори де Вито (Меридит Фел), първоначално също се явили на кастинг за ролята на Елена. Българската красота и талант обаче надделели над всички ентусиасти.

 

Добави описание

 

Нина Добрев (Елена Гилбърт) не участва в седмия сезон, ако не броим факта, че нейният глас е използван като шепот, който Деймън чува. За сезон 8 можем само да мечтаем, че любимата на всички чернокоса българка ще удостои всички тръпнещи от очакване фенове. Самата Нина казва, че с радост би се завърнала в сериала за един последен път, за да приключи епичната история с добър и още по-епичен край. А от продуцентския екип „изтекла“ информация, че е възможно Елена Гилбърт (Нина Добрев) да се върне в изобразените спомени на все още борещите се за нея Деймън и Стефан.

 

Една от създателките на „Дневниците на вампира“ – Джули Плек,  казва, че е напълно възможно да видим завръщането не на един, а на няколко героя. Тя признава, че чувството за санименталност я следи, както в истинския живот, така и в сериала, което е факт за всички дългогодишни зрители на „Дневниците“. Вече разбрахме, че сезон 8 ще ни разплаче с препратките към първия сезон от страна на заглавията на епизодите. Разбира се, всички тръпнем в очакване за завръщането на Елена (Нина Добрев), но дали и какво ще срещнем със сигурност в последния сезон на „Дневниците“, остава в сенките Мистик Фолс.

 

Джули Плек си е поставила за цел да създаде носталгични чувства в сериала, защото смята, че носталгията е едно от най-силните чувства, които могат да разтресат човек. Не само че ще видим един от познатите ни герои да се завърне (а може би и повече) но ще видим отново колоритните празници и дни, чествани в Мистик Фолс, като Мис Мистик, Десетилетният фестивал, Денят на създателите и много други.

 

Добави описание


В интервю за TVLine Пол Уесли (Стефан Салватор) споделя, че сезон осем ще изненада феновете с „тъмна“ развръзка на героя му с неговата любима. Макар да не каза конкретно име, всички фенове знаят, че Карълайн (Кандис Кинг) е възлюбената на Стефан в продължение на няколко сезона. Каква ще е тази „тъмна“ развръзка, не беше споменато от актьора, но никой не е очаквал нещо различно от любимия ни „тъмен“ сериал.

 

Успоредно на „Дневниците на вампира“ продуцентите Джули Плек и Кевин Уилиъмсън създават сериала „Първородните“. В него се разказва историята на хибрида Клаус и цялото семейство Майкълсън, с които се запознахме в „Дневниците“, заедно с всички неприятности, сполетяващи всеки, изпречил се пред краката им. В сезон 7 видяхме Стефан да се среща с Клаус в града на „Първородните“- Ню Орлиънс.

 

Добави описание

 

Актрисата Кандис Кинг се омъжи в реалния живот, докато беше част от сериала „Дневниците на вампира“. На пресконференция преди премиерата на финалния сезон някои от актьорите и продуцентите спдоелиха, че не е изключено  да видим сватба и в сериала. Ако имаме предвид историята на „Дневниците на вампира“, дори да има сватба, булченската рокля ще е по скоро кърваро червена, отколкото облачно бяла.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дневниците на Вампира

Сезон 8 от „Дневниците на вампира“ ще разтърси феновете още със заглавията на епизодите

Последният сезон на „Дневниците на вампира” с Нина Добрев - от 28 август по bTV Cinema

Убиват Нина Добрев в стотния епизод на „Дневниците на вампира”

Първият сезон на „Дневниците на вампира”

„Дневниците на вампира” - 2 сезон