Актуално В програмата

Какво не знаем за героите от „Кости“

Добави коментар

Новите епизоди от 11-и сезон се излъчват всеки делничен ден в 19:00 ч. по bTV Action

За Сийли Буут и Темперънс Бренан, главните герои в излъчвания по bTV Action сериал „Кости“, се знаят много неща. Какво обаче не знаем за двете знакови лица, чиито образи се превъплъщават от актьорите Дейвид Бореаназ и Емили Дешанел.

 

През всички епизоди на „Кости“ има безброй препратки към това, че агент Сийли Буут е „директен наследник“ на Джон Уилкс Бут (1838-1865) – американски актьор и борец за независимостта на Южните щати. Реално погледнато, почти невъзможно е Бут да е имал каквито и да било директни наследници. Той остава в историята като убиецът на Ейбрахам Линкълн и е първият убиец на президент в историята на САЩ. Като такъв за живота му са правени хиляди теории през годините от поколения историци и ентусиасти.

 

Въпреки това, няма никакви реални доказателства, че Джон Уилкс Бут е имал брак или е успял да остави наследство. Съвпадението на фамилните имена остава интересна закачка към историческите теории и остава зрителите да се чудят.

 

Доктор Темперънс Бренън е използвала най-много и най-различни оръжия в сериала. И историята, свързана с това обаче не е от най-блестящите.

 

В пилотния епизод Темперънс използва пистолет Колт .22, с който успешно прострелва един от свидетелите на престъплението. В няколко други случая използва  Глок 17 и .357 Магнум, за да защити своя партньор Сийли Буут, като няколко пъти е на ръба да застреля и самия него.

 

Докторката дори използва едно от  оръжията на Сийли Буут – Токио Маруй Хи-Капа 5.1, за да простреля преследвача на Буут.

 

Най-голямото и смъртоносно оръжие, използвано от д-р Бренън, е Смит и Уесън.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кости

Премиерен 11-и сезон на „Кости“ по bTV Action

Седми сезон на сериала „Кости“ – премиерно по bTV Action от 2 януари

„Кости” за първи път в национален ефир

„Кости” в ефира на PRO.BG стартира на 7 септември

bTV CINEMA завърта премиерно у нас сериала „Кости”

В програмата:

08:25 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
09:20 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
10:15 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
17:10 30.03.2024
Тв програма STAR Channel
18:05 30.03.2024
Тв програма STAR Channel