Какво ще се случи...

Какво да очаквате от сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

0/5

Какво да очаквате от сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“ по AMC
Какво да очаквате от сезон 2 на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Премиерата на сезон втори на „Пази се от живите мъртви“ (“Fear the Walking Dead”) – съпътстващият сериал на световния хит „Живите мъртви“ (“The Walking Dead”), ще бъде по AMC в понеделник, 11ти април, в 04:00 часа - едновременно с премиерата на филма по AMC в САЩ, с повторение по-късно същата вечер в праймтайма, в 23:00 часа.

Пази се от живите мъртви

Вторият сезон на “Пази се от живите мъртви” ще съдържа 15 епизода, които ще бъдат излъчени в две части, като излъчването на първите седем епизода ще започне на 11ти април, понеделник, а останалите осем епизода ще бъдат излъчени по-късно през 2016 година. Световната премиера на първия сезон на сериала отбеляза рекордни резултати, нареждайки AMC Global сред първите 10 мрежи за същата вечер на ключовите регионални пазари в Европа, Латинска Америка, Азия, Африка и Средния Изток.  Освен това, първият сезон на драмата постигна най-висок рейтинг от всички сериали в историята на кабелната телевизия на САЩ по общ брой на зрителите и по рейтинг на всички ключови демоверсии на живо.

Пази се от живите мъртви

В първия сезон на „Пази се от живите мъртви“ беше показано едно обединено семейство, наблюдаващо горящия мъртъв гръд, пътувайки из опустошения Лос Анжелис… Сезонът завърши с това как Медисън, Травис и тяхното увеличено семейство бяха временно подслонени в комплекса от затворен тип на Странд с изглед към Тихия океан. Тъй като гражданското неподчинение продължава да нараства и мъртвите превземат Лос Анжелис, Странд се подготвя да избяга на голямата си яхта “Абигейл”, акостирала в близост до брега…

Пази се от живите мъртви

В сезон 2 групата на борда на „Абигейл“ няма представа за истинския мащаб на апокалипсиса, който ги заобикаля. Те смятат, че все още е възможно да има град, държава или народ, който не е засегнат – място, където Заразата не е достигнала. И търсят спасение по вода…  Но, когато Операция „Кобалт“ се разгръща в пълна сила, военните бомбардират Саутленд, за да го изчистят от заразените, изтиквайки Мъртвите към морето. Когато Мадисън, Травис, Дениъл и техните семейства се отправят към непознати пристанища, те ще разберат, че водата не е по-сигурно място от сушата…

Пази се от живите мъртви

Пази се от живите мъртви

Изпълнителни продуценти на филма “Пази се от живите мъртви” са шоурънърът Дейв Ериксон, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт.

Филмът “Пази се от живите мъртви” е заснет с участието на Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни  в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд. 

Сериалът се снима  на полуостров Байя, Мексико, в Студио „Байя“ – мястото, където в последните години са заснети някои от най-великите филми на фона на океана.

Снимки: Франк Окенфелс 3/AMC

Още за Пази се от живите мъртви

23:00
06.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 1 еп.
23:50
06.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 2 еп.
00:35
07.07.2020
Пази се от живите мъртви - 4 сезон, 3 еп.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg